Предстоящи Събития


София. От 10.00 ч. на Женски пазар продължава Фестивалът на

София. От 10.00 ч. на Женски пазар продължава Фестивалът на ...

... храм „Успение на Пресвета Богородица" Неговопреосвещенство Белоградчишкият епископ Поликарп ще оглавиАрхиерейска св. Литургия. *** Стара ЗагораОт 10.30 ч. в Куклен театър - Стара Загора ще се състои кукленспектакъл за деца „Клоунът и неговите приятели". ***ШуменОт 11.00 ч. в зала „Патиланчо" На ДКТ „Васил Друмев" ще се състоипостановката „Маша и мечокът".


С празнично шествие от Галатанското училище ще започне честването в

С празнично шествие от Галатанското училище ще започне честването в ...

... ще се състои обществено обсъждане на предложение за удостояване на изпълнителния директор на Многопрофилна болница за активно лечение "Проф. д-р Параскев Стоянов АД" д-р Румяна Нановска със званието "Почетен гражданин на Ловеч". Предложението е на кмета на община Ловеч Корнелия Маринова, а обсъждането - от 16.30 часа, в Барокова къща.


***СофияОт 10.00 ч. в централата на ВМРО ще се проведе

***СофияОт 10.00 ч. в централата на ВМРО ще се проведе ...

... на опожарена горска територия в землището на село Влахи.***ВидинОт 12.00 ч. в двора на детска градина „Синчец" в ж. к. „Крум Бъчваров" ще бъдат засадени фиданки в рамките на Седмицата на гората.***СмолянОт 18.00 ч. в катедрален храм „Св. Висарион Смоленски" епископ Висарион щевъзглави Малко повечерие с Богородичен акатист ІV статия***София.От 10.00 ч. в Гранитната зала в сградата на Министерски

***София.От 10.00 ч. в Гранитната зала в сградата на Министерски ...

... на дома.***Шумен.От 18.35 ч. в концертна зала „Проф. Венета Вичева" ще се състои концерт „С почит към Владигеров". Парламентарни избори 2021 г.***София.От 14.00 ч. ще се състои брифинг на Централната избирателна комисия.***София.От 16.00 ч. на метростанция „Сердика" кандидатите за депутати Христо Колев и д-р Пламена Заячка ще открият предизборна шатра.


***София.От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното

***София.От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното ...

... в Община Стара Загора".***Стара Загора.От 13.00 ч. в двора на Клиниката по инфекциозни болести Народно читалище "Родина-1860" и фирма "АВ Акустик" ще отправят поздрав към медицинския екип и пациентите на Клиника по инфекциозни болести, в знак на благодарност към всички, които се борят на първа линия с вируса Ковид 19.


***София.От 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия

***София.От 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия ...

... МВР също заслужават достойно заплащане".***Пловдив.От 9.30 часа в зала 12 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу жена, обвинена за измама на няколко души за близо 94 000 лв.***Стара ЗагораОт 17.30 часа в къщата музей „Гео Милев" ще бъде представен проектът „Иновативно и интерактивно за Гео Милев".*** София.От 15.00ч. до 18.00ч. в гр. София, бул. „Ситняково

*** София.От 15.00ч. до 18.00ч. в гр. София, бул. „Ситняково", ...

... Шумен.от 14.00 в градинката на читалище „Добри Войников - 1856" ще бъде открит Международният фестивал на любителските исторически филми.*** Шумен.От 18.30 часа в зала „Арена Шумен" ще се проведе юбилейния концерт на Градския духов оркестър „Михаил Биков".***Ямбол.От 16.00 ч. пред спортна зала „Диана" ще се проведат междусемейни игри вГрадския парк.


***Варна.От 14.00 ч. в зала „Аула на Икономически университет -

***Варна.От 14.00 ч. в зала „Аула на Икономически университет - ...

... защита от дискриминация (КЗД) ще проведе публично обсъждане на Проект за Национална стратегия за противодействие на дискриминацията с представители на местните власти, гражданското общество, бизнеса, академичната общност и медиите.*** Шумен.От 10.30 ч. в сградата на Държавния архив в града ще бъде представена изложбата „Писмата", посветена на Международната седмица на писмото.


*** София От 10.00 часа кандидатът за втори мандат за

*** София От 10.00 часа кандидатът за втори мандат за ...

... на лауреатите на Националния конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови откриване на изложбата Учители и ученици“ и Петко и Пенчо Славейкови, откриване на изложбата „Учители и ученици“ и празничен концерт. *** Хасково От 10.00 часа на пл. „Свобода“ ще се проведе изложение на ретро автомобили.


*** София От 09.00 часа ще се проведе пленарно заседание

*** София От 09.00 часа ще се проведе пленарно заседание ...

... Шумен От 10.30 часа пред сградата на РДПБЗН – Шумен ще се проведе брифинг по повод предстоящото провеждане на инициативата „Седмица на пожарната безопасност”. *** Ямбол От 11.00 ч. пред сградата на Безистена ще започне церемонията по награждаване на победителите в Регионалния конкурс за детска рисунка „Обичам моя роден град“.


*** София От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание

*** София От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание ...

... Николов ще участва в церемония за откриване на реновирана сграда на участъка на пожарната служба в града. От 10.00 ч. в депото на фирма „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД ще се проведе информационен ден по проекта „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора – II фаза“.*** Родопи/с. Брестовица. От 10.00 ч. държавният глава Румен Радев

*** Родопи/с. Брестовица. От 10.00 ч. държавният глава Румен Радев ...

... церемония с ритуал по издигане на националния флаг, празнично слово на кмета и благодарствен молебен. *** Ямбол. От 11.00 ч. до Паметника на загиналите за националното ни освобождение ще бъдат поднесени венци и цветя. *** Ямбол. От 15.00 ч. ще се състои награждаването на стадион „Георги Дражев" ще се състои


*** София От 09.30 ч. Съдийската колегия на Висшия съдебен

*** София От 09.30 ч. Съдийската колегия на Висшия съдебен ...

... на изкуствата „Аполония“. *** Стара Загора От 12.30 ч. Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще даде изявление пред медиите. *** Шумен От 10.00 ч. в зала 203 на Общината ще се проведе брифинг. От 14.00 ч. на заслон „Детелина“ в ПП „Шуменско плато“ ще бъде отбелязан Световният ден на мира.


*** Асеновград. От 18.00 ч. пред сградата на Туристическия информационен

*** Асеновград. От 18.00 ч. пред сградата на Туристическия информационен ...

... Шабла./ село Езерец. От 17.00 часа в парка пред кметството на село Езерец ще бъде представена инициативата „Място Езерец". В 17.30 часа ще започне беседа с тема „Решаване на проблема със замърсяването на влажните зони и морските територии на Северното Черноморие". Събитията са част от програмата на кампанията „Зелени дни".


*** София От 10.00 ч. чрез видеоконферентна връзка ще се

*** София От 10.00 ч. чрез видеоконферентна връзка ще се ...

... за деца - илюстрации по сюжети от любими приказки и моделиране с пластелин на обичани герои, организиране на дидактични настолни и подвижни игри, рисуване на асфалт, прожектиране на научнопопулярни и развлекателни филмчета и подреждане на пъзели. *** Търговище От 17.00 часа пред Драматичния театър ще се проведе инициативата „Весело лято“.


*** София От 10.30 ч., в залата на ДСБ (

*** София От 10.30 ч., в залата на ДСБ ( ...

... от 09.00 часа продължава с Празнична света Литургия, оглавена от Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил. От 11.00 часа започва традиционната Лития с чудотворната икона Пресвета Богородица „Троеручица” от храма до мястото на първото чудо извършено от иконата. В 18.00 часа е началото на Празничната вечерня с акатист на Успение Богородично.*** София От 09.00 ч. ще се проведе извънредно заседание

*** София От 09.00 ч. ще се проведе извънредно заседание ...

... по проект „Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сграда общинска собственост и изграждане на Център за работа с деца на улицата“. *** Сопот От 17.30 ч. на площад „Иван Вазов“ община Сопот ще проведе публично обществено обсъждане на промени в Наредбата за управление на общинските имоти.


*** София От 10.00 ч. ще се проведе редовно правителствено

*** София От 10.00 ч. ще се проведе редовно правителствено ...

... Илияна Йотова ще открие изложба с творби от Международния културен форум „Велики Преслав – история на цял един народ“. *** Ямбол От 09.00 ч. в Културно-информационен център „Безистена“ ще се проведе среща между представители на Община Ямбол и представители на Национален младежки форум, младежки организации и млади хора от областта.


*** София От 10.00 ч. в Дом 1 на Резиденция

*** София От 10.00 ч. в Дом 1 на Резиденция ...

... Община Пловдив вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще даде брифинг. *** Сливен От 13.00 ч. в зала „Сливен“ ще се проведе третото от поредица публични събития за популяризиране на културата за разрешаване на спорове по доброволен начин и представяне на Центъра по медиация към Окръжен съд – Сливен.


*** София От 09.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен

*** София От 09.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен ...

... се проведе Инициативата „Литературно утро“. От 17.30 часа в Художествена галерия „Никола Маринов“ Ще бъдат представени творби от Международни пленери за акварел „Никола Маринов“ – Търговище. *** Търговище./ село Дългач От 10.30 часа в детската градина на село Дългач ще се проведат летни занимания за деца с четене на приказки.


***София.От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното

***София.От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното ...

... Графа.***Сливен.От 09.00 ч. в зала „Май" на Общината ще се проведе заседание на Общинския съвет.***Стара Загора.От 10.00 до 12.00 ч. в Къща-музей „Гео Милев" ще се проведат занимания за деца.***Стара Загора.От 10.00 до 13.00 ч. в РИМ-Стара Загора ще се проведат летни занимания в музея на тема „Професиите в музея".******София.От 11.00 часа пред сградата на Министерския съвет БСП ще

***София.От 11.00 часа пред сградата на Министерския съвет БСП ще ...

... до Джумая джамия.***Русе.От 19.00 часа в Замъка на Средновековния Червен ще се състои концерт на струнен квартет „Динамик".***Стара Загора.От 9.00 часа пред сградата на Общината ще се проведе състезанието „Аз обичам Стара Загора". ***Стара Загора.От 21.00 часа на сцената на Античен форум „Августа Траяна" ще бъде представен балетът „Дон Кихот"


*** София От 11.30 часа ще се проведе извънредно заседание

*** София От 11.30 часа ще се проведе извънредно заседание ...

... на физическата среда на „Станционна градина“ в Стара Загора“. *** Търговище От 10.30 часа в завод „ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД ще се проведат изпитания на последните два от 13 ремонтирани танка Т-72. На събитието ще присъстват министърът на отбраната Красимир Каракачанов и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.


*** София От 09.00 часа ще се проведе извънредно заседание

*** София От 09.00 часа ще се проведе извънредно заседание ...

... на храм „Св. Илия“ в село Васил Левски ще се проведе общоселски празник (курбан) по повод Илинден. От 11.00 часа в село Съединение ще се проведат общоселски празник (курбан) и концертна програма по повод Илинден. *** Шумен От 14.00 часа в зала 203 на Общината ще се проведе Консултативен съвет.


*** София От 09.00 часа в храма при манастир „Св.

*** София От 09.00 часа в храма при манастир „Св. ...

... на Левски за град. От 21.10 часа държавният глава ще произнесе тържествено слово. *** Пазарджик/с. Виноградец От 10.00 ч. в парка на Виноградец председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще присъства на тържественото откриване на бюст-паметника на летеца Атанас Кръстев, загинал при защита небето на София във Втората световна война.


*** София От 09.30 часа в сградата на ВСС на

*** София От 09.30 часа в сградата на ВСС на ...

... № 712 на Областната администрация ще се проведе заседание на временната областна преброителна комисия за подготовка, организация и провеждане на преброяването на територията на областта. *** Шумен От 10.00 часа в зала 363 на Община Шумен ще се проведе пресконференция по проекта за изграждане на социални жилища в гр. Шумен.*** София От 09.00 часа в „Св. Вмчца Неделя“ ще

*** София От 09.00 часа в „Св. Вмчца Неделя“ ще ...

... *** Видин От 11.00 часа в залата на РУО – Видин началникът на РУО – Видин ще представи резултатите от НВО седми клас – 2020 г. *** Плевен От 10.00 ч. в зала „Хипократ“ ректорът на МУ-Плевен проф. д-р Славчо Томов ще даде брифинг с анализ на кандидатстудентска кампания 2020.


*** София От 09.30 часа 2 състав на Софийския градски

*** София От 09.30 часа 2 състав на Софийския градски ...

... Здравко Димитров ще посрещне „Локомотив"-Пловдив и Купата на България. *** Разград От 11.00 часа пред Общински културен център-Разград ще бъде открита инициатива „Еколято 2020”. *** Стара Загора От 15.00 часа в зала „П. Р. Славейков“, бул. „Цар Симеон Велики“, № 107 ще се състои събитие по проекта „Заедно срещу кризата“.


*** София От 09.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа

*** София От 09.00 часа Специализираният наказателен съд ще гледа ...

... „Гео Милев“ ще се проведат занимания за деца „Четем и рисуваме“, „Литературни закачки“ и „Да съставим приказка“. От 18.00 часа в градинката „Пингвините“ Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще посрещне мощите на Св. Йоан Рилски Чудотворец. От 21.00 часа в Драматични театър ще се играе постановката „Чичовци“ по Иван Вазов.


*** София От 10.30 ч президентите на КНСБ Пламен Димитров

*** София От 10.30 ч президентите на КНСБ Пламен Димитров ...

... Детски отдел на библиотека „Родина“ ще се проведе творческо ателие за съставяне на тематични синквейни и квилтове. *** Шумен От 19.00 ч. на лятната сцена в парк „Студентски“ ансамбълът за народни песни и танци „Мадара“ и Детският фолклорен ансамбъл „Звънче“ при НЧ „Тодор Петков 1963“ организират съвместен концерт на открито.


*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание ...

... проведе пресконференция на кмета на Общината Денчо Бояджиев. *** Стара Загора От 13.30 часа . в залата на четвъртия етаж на Областна администрация ще се проведе работна среща на областния управител Гергана Микова с кметовете на 5 общини от областта – Стара Загора, Чирпан, Павел баня, Казанлък и Братя Даскалови.


*** София От 9.00 часа в училищата в страната ще

*** София От 9.00 часа в училищата в страната ще ...

... за глаукома и макулна дегенерация. *** Балчик От 19.00 часа в Държавен културен институт – Културен център „Двореца” ще бъде представен спектакълът „Здравей, Лято!”. *** Разград От 17.30 часа в Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ ще бъде представена новата книга на Божидарка Златарева „Разград и животът – големият и малкият”.


*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание ...

... "Изправи се.БГ" Мая Манолова ще посети язовир „Тича“. В 12.30 часа тя и членове на Инициативния комитет „Дивдядово" ще отидат до сметището в кв. „Дивдядово“. От 13:00 ч. Манолова ще се срещне с жители на с. Салманово и ще даде брифинг в 14:30 ч. в лятната градина на хотел "Замъка".


*** Благоевград От 09.00 часа от х-л „Ален мак” Благоевград

*** Благоевград От 09.00 часа от х-л „Ален мак” Благоевград ...

... 9.00 часа в манастирския храм „Покров на св. Богородица“ на Кръстова гора Негово Високопреподобие архимандрит Висарион ще отслужи светата божествена Литургия заедно с отец Иван Марински от катедрален храм „Св. Висарион Смоленски“. *** Ямбол От 11.00 часа на площад „Освобождение“ (Безистен-Юг) децата от Музикална къща „Мюзик инсайд“ ще изнесат концерт.


*** София От 09.00 часа в храм „Св. архангел Михаил“

*** София От 09.00 часа в храм „Св. архангел Михаил“ ...

... започне велопоходът „ДоброЖънци“ на колела“. *** Поморие От 10.00 часа на ул. „Професор Парашкев Стоянов“ ще започне инициатива за почистване на най-дългата ивица по южното Черноморие – плаж „Ивицата“. *** Стара Загора От 09.30 часа в храм „Св. Димитър“ ще бъде отслужена св. Божествена Златоустова литургия по повод Черешова задушница.


*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание

*** София От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание ...

... От 14.00 часа в зала 203 на Общината ще се проведе заседание на Постоянна комисия „Младешки дейности и спорт“. *** Ямбол От 17.30 часа в галерия „Стойчев“ ще бъде представена изложба, посветена на 11- та годишнина от създаването на Арт галерия „Стойчев“ и на Деня на Ямбол – Свети Дух.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на ...

... в зала 2 на Районен съд-Пловдив ще бъде гледано делото срещу подсъдимия И.К.Д. От 13.30 часа в зала 11 на Районен съд-Пловдив ще бъде гледано делото срещу подсъдимия А.З.В. *** Разград От 11.00 часа в зала 308 на Общината ще бъде дадена пресконференция за обявяване на конкурса „Да на красотата!“.


*** София От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен

*** София От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен ...

... *** Стара Загора От 12.00 ч. в парк „Пети октомври“ екип от професионалисти от Асоциацията на арбористите в България ще извърши демонстрация на професионална грижа към дърветата в Стара Загора. *** Търговище От 10.00 часа пред Драматичния театър ще бъде обособен детски кът в рамките на базара на пчелни продукти.


***София.От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен

***София.От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен ...

... 09.00 часа Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия в село Лисец.***Пловдив.От 09.00 часа в митрополитския храм „Св. вмца Марина" в Пловдив ще бъде отслужена Архиерейска св. Литургия. ***Стара Загора.От 09.30 часа Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи св. Божествена Златоустова литургия в митрополитски храм „Св. Димитър"


***София.От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен

***София.От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен ...

... открита сцена в близост до паметника на генерал Мадатов и паметника на признателността на арменската общност в Шумен към българския народ на бул. „Славянски". с химна на светите братя Кирил и Методий „Върви, народе възродени" духовият оркестър и изпълнители от хор „Родни звуци" ще поздравят жителите и гостите на града.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на ...

... Архиерейският наместник на Смолянска духовна околия архимандрит Висарион ще възглави празничната св. божествена Литургия. *** Стара Загора/ с. Златна Ливада От 09.30 часа в храма на Девически манастир „Св. Атанасий“ край с. Златна Ливада ще бъде отслужена св. Литургия по повод деня на Св. велики царе равноапостолни Константин и Елена.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на ...

... ще бъдат отслужени Трети, шести час и св. Литургия. *** Стамболийски От 08.00 ч. в храм „Св. вмчк Георги Победоносец“ към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени Трети, шести час и св. Литургия. *** Стара Загора От 09.30 часа в храм „Св. Николай“ ще бъде отслужена Божествена Златоустова Литургия.


*** София От 08.00 ч. секретарят на Националния оперативен щаб

*** София От 08.00 ч. секретарят на Националния оперативен щаб ...

... часа пред Експоцентър „Флора“ ще се проведе брифинг на министърана туризма Николина Ангелкова след работната й среща с представители на туристическия бранш от Южното Черноморие. *** Шумен От 16.00 часа в зала 203 ще се проведе заседание на Експертната комисия за „Наградата на Шумен” в системата на образованието и науката.


***Дряново/с. Керека.От 11.00 часа на площада пред Народно читалище „Напредък

***Дряново/с. Керека.От 11.00 часа на площада пред Народно читалище „Напредък ...

... на Театралния фестивал „Нова българска драма". ***Шумен.От 19.00 часа на открита сцена, пл. „Освобождение"ще се състои празничен концерт на група Фанданго, с участието на формации на Младежкия дом и СУ „С. Доброплодни". ***Ямбол.От 13.00 часа на пистата край село Тенево ще бъде даден стартът на състезателните игри на Националния мотосъбор.


*** София От 07.00 часа на КПП-то на автомагистрала „Тракия“

*** София От 07.00 часа на КПП-то на автомагистрала „Тракия“ ...

... православна старостилна църква ще се състои Водосвет. *** Стамболийски От 09.00 часа в храм „Св. вмчк Георги Победоносец“ към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени Трети, шести час и св. Литургия. *** Стара Загора От 09.15 часа в храм „Св. Николай“ Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Божествена света литургия.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на ...

... отслужена Празнична бденна служба. От 19.10 часа в храм „Успение Богородично“ ще бъде отслужен Водосвет. От 21.00 часа ще започне празнична илюминация в Борисовата градина по случай Деня на храбростта и Празника на българската армия 6 май. *** Дупница От 10.00 часа ще се проведе неприсъствено заседание на Общинския съвет.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на ...

... на Специализирания наказателен съд ще разгледа производство по чл. 270 от НПК по молба за изменение на мярка за неотклонение на Борислав Йоневски. *** Добрич От 13.00 часа в сградата на Община Добричка се свиква неотложна среща във връзка с проблеми с водоснабдяването в много населени места в община Добричка.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет секретарят на ...

... отслужен молебен при Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза. *** Ловеч От 09.00 ч. в храм. „Св. Троица“ Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия. *** Пловдив От 09.00 ч. в храм „Св. вмчца Марина“ Негово преосвещенство Знеполският епископ Арсений ще отслужи Архиерейска света Литургия.


*** София От 08.00 часа в Министерски съвет Националният оперативен

*** София От 08.00 часа в Министерски съвет Националният оперативен ...

... православна старостилна църква ще бъде отслужена Малка вечерня. От 16.00 часа в храм „Успение Богородично“ към Българската православна старостилна църква ще бъде отслужена Възкресна бденна служба с лития и петохлебие. *** Правец От 09.00 часа Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гаврил ще оглави Архиерейска света Литургия в храм "Св. Атанасий Велики".


***София. От 8.00 ч. в Министерски съвет Националния оперативен щаб

***София. От 8.00 ч. в Министерски съвет Националния оперативен щаб ...

... Областната администрация областният управител Недялко Славов, директорите на МБАЛ - Смолян д-р Марин Даракчиев, на РЗИ д-р Мими Кубатева и на ОДМВР ст. комисар Николай Димов ще представят информация за актуалната епидемична обстановка. Брифингът ще се проведе при спазване на всички изисквания за безопасност и използване на лични предпазни средства.


***София.От 8.00 часа в Министерски съвет ще се проведе редовният

***София.От 8.00 часа в Министерски съвет ще се проведе редовният ...

... проведе извънредно заседание.***Стара Загора.От 07.00 часа в Катедрален храм "Св. Николай" Негово високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Велик Маслосвет след което Вечерня със св. Божествена Василиева литургия.***Стара Загора.От 19.00 часа в Катедрален храм "Св. Николай" Негово високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Утринно богослужение с четене на 12-те Евангелия.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се ...

... на Лазарова. *** Сандански От 17.00 ч. в храм „Животоносен източник на Пресвета Богородица“ ще бъде отслужена Възкресна бденна служба. Богослужението е част от разписанието на Българската православна старостилна църква. *** Стара Загора От 09.30 в храм „Света Троица“ Негово висопреосвещенство старозагорския митрополит Киприан ще отслужи Света Божествена Златоустова литургия.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се ...

... се проведе заседание на Комисия по правни въпроси. *** Ловеч От 09.00 часа , в храм "Св. Троица" Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Василиева света Литургия. *** Пазарджик От 09.00 часа Константийският епископ Яков ще оглави Архиерейска Василиева света Литургия в катедралния храм "Успение на Пресвета Богородица“.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се ...

... вечерня с изчитане на житието на св. Мария Египетска. От 19.00 часа в храм „Св. Пророк Илия“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Велик маслосвет. *** Сандански От 17.00 часа в храм „Живоносен източник на Пресвета Богородица“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Възкресна бденна служба.


***София.O 14.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното

***София.O 14.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното ...

... час.***Бургас.От 10.00 часа ще бъдат извършени контролирани взривни дейности на кариера „Българово".***Гоце Делчев.От 19.00 часа в храм „Св. Троица" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.***Стара Загора.От 15.00 часа ще се проведе публичен ученически онлайн дебат по темата за разхищението на храна.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се ...

... ч. в Министерски съвет ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса. *** Бургас От 09.00 часа в сградата на спортна зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас ще се проведе редовно заседание на Общински съвет – Бургас. То ще бъде закрито за граждани и медии, има осигурено видеоизлъчване.


*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се

*** София От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се ...

... часа в зала „Пейо Яворов” ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет. *** Ловеч От 12.00 часа в заседателната зала на Община Ловеч ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет. *** Стара Загора От 09.00 часа в зала „П. Р. Славейков“ ще се проведе заседание на Общинския съвет.


***София.От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг

***София.От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг ...

... ***Разлог.От 9.00 ч. в храм "Св. Благовещение" в град Разлог Неврокопският митрополит Серафим ще оглави Архиерейска света Литургия на Благовещение. ***Шумен.От 10.00 часа началникът на полицейското управление в Нови пазар гл. инсп. Веселин Райнов ще се срещне с жителите на село Златна нива на 25 март в сградата на кметството.


*** София От 08.00 ч. във ВМА ще се проведе

*** София От 08.00 ч. във ВМА ще се проведе ...

... *** Гоце Делчев От 08.00 ч. в храм „Света Троица“ ще бъде отслужен Акатист към Света Троица. В 9.00 часа ще бъдат отслужени трети, шести час и св. Литургия. *** Сандански От 08.30 ч. в храм „Живоносен източник на Пресвета Богородица“ ще бъдат отслужени трети, шести час и св. Литургия.


София.От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг

София.От 8.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг ...

... зала 134 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" Комисията по Правни въпроси ще проведе заседание. ***София.От 16.00 ч. в катедрален храм „Успение Богородично" ще се отслужи Велико повечерие, утреня и 1-ви час. ***София.От 17.00 ч. във ВМА ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.


***СофияОт 8.00 ч. във ВМА ще се проведе брифинг на

***СофияОт 8.00 ч. във ВМА ще се проведе брифинг на ...

... в сградата на ДАМТН ще бъде сключен Меморандум за сътрудничество сключват Държавна агенция за метрологичен и технически надзор и Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски". *** Бургас. От 10.00 часа ще бъде въведена временна организация на движението в участъка от ул. "Св. св. Кирил и Методий" до ул. "Цар Симеон I".


***София.Oт 09.30 часа на „Дондуков

***София.Oт 09.30 часа на „Дондуков" 2 държавният глава Румен Радев ...

... 10.00 часа в 24 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Викторио Александров, подсъдим за убийството на жена си и детето си. ***Видин.От 10.00ч., в Заседателна зала №1 на Областната администрация, областният управител Момчил Станков и кметът д-р Цветан Ценков ще дадат брифинг във връзка със заболяването COVID-19.


***София.От 8.00 часа пред Военномедицинска академия ще се проведе брифинг

***София.От 8.00 часа пред Военномедицинска академия ще се проведе брифинг ...

... Шумен представя пиесата „Цветни вълшебства" от Румен Николов, с участието на Димитър Атанасов, Миглена Стоева и Елена Атанасова. ***Кюстендил.От 9.30 часа в храм „Успение на Пресвета Богородица" ще се състои Заупокойна света Литургия и панихида в памет на Ловчанския и Кюстендилски митрополит Иларион по повод 220 години от рождението му.


*** София От 08.00 часа пред Военномедицинска академия ще се

*** София От 08.00 часа пред Военномедицинска академия ще се ...

... на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за убийство в село Куртово Конаре. От 17.00 часа в УМБАЛ – Пловдив ще се проведе безплатен курс „Първи грижи за новороденото“. *** Трън От 14.00 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет.


*** Капитан Андреево От 07.00 часа на митническата зона на

*** Капитан Андреево От 07.00 часа на митническата зона на ...

... кметството на село Загориче началникът на полицейското управление в Каолиново ще се срещне с жителите на селото. *** Шумен./с. Веселиново От 11.00 часа в кметството на село Веселиново ще се проведе среща между началникът на Районно управление на МВР - Велики Преслав гл. инсп. Румен Симеонов и жители на селото.


*** София От 08.00 часа пред сградата на Военномедицинска академия

*** София От 08.00 часа пред сградата на Военномедицинска академия ...

... проведе заседание на Постоянната областна комисия по култура и туризъм. *** Ямбол От 14.00 часа в зала 100 на Общината ще се проведе среща на ръководството на Тракийски университет – Стара Загора и на факултет „Техника и технологии“ – Ямбол с представители на образователните институции от община Ямбол и областта.


*** София От 10.00 ч. в централата на АБВ ще

*** София От 10.00 ч. в централата на АБВ ще ...

... номер 2 20-ти наказателен състав на Апелативен съд – Пловдив ще разгледа дело срещу Л.К.-Д., обвинена от Софийска районна прокуратура за престъпление по чл.286, ал.1, пр.1 от НК. От 13.30 ч. в зала 10 21-ви наказателен състав на Апелативен съд – Пловдив ще разгледа дело срещу срещу И.Д.Т.-К. и Г.Д.Т.


София.От 9.30 ч. в патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски

София.От 9.30 ч. в патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски" Негово ...

... св. Литургия в митрополитски храм „Св. вмчца Марина", град Пловдив. От 10:30 часа ще бъде отслужен Молебен на Неделя Православна с изнасяне за поклонение на св. мощи и чудотворни икони с лития около храма. ***Стара Загора.От 11.00 ч. в Кукления театър ще бъде представен спектакълът за деца „Забравеният рожден ден".


Тирана.Президентът Румен Радев е на държавно посещение в Албания. ***София.От

Тирана.Президентът Румен Радев е на държавно посещение в Албания. ***София.От ...

... обсъждане на Годишния доклад и дейността на Съда за 2019 г. ***Смолян.От 17.30 часа в Градската художествена галерия ще бъде открита изложбата „Монотипия" на художничката Весела Стаменова. ***Шабла.От 14.00 часа в Зеления образователен център ще проведе среща на екипа на Областен информационен център - Добрич с рибарската общност от Шабла.


Тирана.Президентът Румен Радев ще бъде на държавно посещение в Република

Тирана.Президентът Румен Радев ще бъде на държавно посещение в Република ...

... за мама", посветен на Международния ден на жената на 8 март. ***БургасОт 17.00 часа в Регионална библиотека „П. К. Яворов", ул. „Булаир" № 10 ще бъде представен филмът „Героите на Шипка" 1954 г. ***БургасОт 19.00 часа Културен център „Морско казино", зала „Георги Баев" ще бъде представена книгата „Преговаряй с мен".