*** София. От 14:00 ч. в София Тех Парк, зала Джон Атанасов,

...
***
София.
От 14:00 ч. в София Тех Парк, зала Джон Атанасов,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 10 април 2023 г.

***

София.

От 14:00 ч. в София Тех Парк, зала " Джон Атанасов, министър Александър Пулев кани на форума всички регионални шефове и кметове на общини в България по отношение на идното кандидатстване по процедура от Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) - за развиване на индустриалните зони и паркове.

***

София.

От 11:00 часа в постройката на Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи ще се организира тържествена гала по удостояването на Илхан Кючюк с почетната купа " лекар хонорис идея ".

***

Бургас.

От 11.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще се организира конференция по отношение на премиерата на спектакъла " Летните оси ни хапят дори през ноември ".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културния дом НХК следва концерт " Мелофобия " по концепция на Милица Граднишка и Иван Велчев. Режисьор Цвети Пеняшки.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира " Летните оси ни хапят дори през ноември ".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показана стихосбирката на Румяна Николаева " Водолей " с общителното присъединяване на акад. Марин Кадиев.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще се състои театралното зрелище „ Дийв и Устър в Пределно ясно " по текстове на П.Г. Удхаус, с присъединяване на Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев.

***

Ямбол.

От 13:00 часа пред постройката на Регионален исторически музей - Ямбол ще се състои публична гала " Първа копка " за започване на строително-монтажните действия по план " Ремонт и рационализация на Регионален исторически музей - гр. Ямбол ".

***

Ямбол.

От 18:00 часа ще бъде открита изложбата " Целият свят от едно яйце " с над 250 яйца от персоналната сбирка на доктор Ваня Велкова в зала " Съвременност " на Културно-информационен център " Безистен ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР