В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова

...
В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова
Коментари Харесай

Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София за 22 октомври 2023 г.

В 9.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова и претендентът за общински консултант Иван Илиев ще се срещнат с жители в ж. к. „ Западен парк " пред бл. 15.

В 9.45 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, претендентът за кмет на регион „ Илинден " Румен Георгиев и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в парк " Света Троица ".

В 10.15 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, претендентът за кмет на регион „ Люлин " Тони Попов и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители на Кооперативния пазар „ Люлин ".

В 11.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, ръководителят на Българска социалистическа партия - София и канидадат за общински консултант Иван Таков, претендентът за кмет на регион „ Люлин " Тони Попов и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в градинката пред ресторат „ Бъфало ".

В 13.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, претендентът за кмет на Банкя Светослав Велков и претендентът за общински консултант Ирина Лапчева ще се срещнат с жители в парк „ Ротонда " в Банкя.

В 16.30 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, ръководителят на Българска социалистическа партия - София и канидадат за общински консултант Иван Таков, претендентът за кмет на регион „ Овча купел ", Христо Колев и претендентът за кмет на с. Мало Бучино Николай Наков ще се срещнат с жители пред банята в кв. „ Горна баня ".

В 11.00 часа претендентът за кмет на регион „ Панчарево " Антон Кръстев и ръководителят на районнта организация на Българска социалистическа партия и претендент за общински консултант Еньо Савов ще се срещнат с жители в с. Долни Пасарел.

От 11.00 до 13.00 часа претендентът за кмет на регион „ Надежда " Стоян Цветков и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в Северния парк.

В 13.00 часа евродепутатът Цветелина Пенкова и претенденти за общински съветници ще вземат присъединяване в юношески състезателен празник в Южния парк до входа от страната на бул. „ Витоша ".

В 15.00 часа претендентът за кмет на регион „ Слатина ", заместник-председателят на Българска социалистическа партия - София и претендент за общински консултант Иван Пешев и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в Парк „ Слатинска река ".

В 16.00 часа претендентът за кмет на регион „ Панчарево " Антон Кръстев и ръководителят на районнта организация на Българска социалистическа партия и претендент за общински консултант Еньо Савов ще се срещнат с жители в центъра на с. Кривина.

В 16.00 часа претендентът за кмет на Банкя Светослав Велков и претендентът за общински консултант Ирина Лапчева ще се срещнат с жители на площада в кв. „ Михайлово ".

От 17.00 до 19.00 часа претендентът за кмет на регион „ Триадица " Диана Тонова и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители пред НДК - пилоните.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР