7 октомври 2023 г.В 10.30 часа, от входа на Женския

...
7 октомври 2023 г.В 10.30 часа, от входа на Женския
Коментари Харесай

Предстоящи събития, организирани от БСП-София за 07 и 08 октомври 2023 г.

7 октомври 2023 година
В 10.30 часа, от входа на Женския пазар от ул. „ Екзарх Йосиф " ще стартира среща с жители на претендента за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат присъединяване ръководителят на Българска социалистическа партия - София и претендент за общински консултант Иван Таков, претендентът за кмет на регион " Възраждане " Венцислав Йочколовски и претенденти за общински съветници.

8 октомври 2023 година
В 13.00 часа, на Стената на езеро Панчарево от страната на с. Герман ще стартира среща с жители на претендента за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат присъединяване ръководителят на Българска социалистическа партия - Панчарево и претендент за общински консултант Еньо Савов и претендентът за кмет на регион „ Панчарево " Антон Кръстев.

***
В 16.00 часа, при започване на Борисовата градина при езерото Ариана ще стартира среща с жители на претендента за кмет на София Ваня Григорова. В събитието ще вземат присъединяване претендентът за кмет на регион „ Изгрев " и претенденти за общински съветници.

***
От 10.30 до 14.30 часа, в Северния парк от страната на кв. „ Свобода " и на езерото претендентът за кмет на регион „ Връбница " Венера Калева, претендентът за кмет на регион „ Надежда " Стоян Цветков и претендентът за общински консултант Аспарух Иванов ще се срещнат с жители.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР