Топ Новини

Полицията в Ловеч е сезирала прокуратурата за опасната хладилна инсталация

Полицията в Ловеч е сезирала прокуратурата за опасната хладилна инсталация ...

... обяви, че вече са започнати процедурите за осъществяване на ремонта в най-кратки срокове. Според подновените лабораторни изследвания не се отчитат стойност на амоняк над допустимите.
Европейските борсови индекси се движеха в различни посоки до обед

Европейските борсови индекси се движеха в различни посоки до обед ...

... оцени акциите като "представящи се по-зле от очакваното", прогнозирайки по-бавен растеж на приходите и ограничения на маржовете поради високата инфлация и прехода към цифрови технологии.

Американската компания Cheniere Energy Inc. е сключила споразумение с южнокорейската

Американската компания Cheniere Energy Inc. е сключила споразумение с южнокорейската ...

... млн. тона LNG годишно. POSCO International Corporation е многопрофилна южнокорейска компания, която се занимава с търговия с различни по своята същност продукти, включително и енергийни ресурси.

Сирийското външно министерство заяви днес, че ще разглежда всяко турско

Сирийското външно министерство заяви днес, че ще разглежда всяко турско ...

... в което определя действията на Турция като нелегитимни. "Те са равносилни на военни престъпления и престъпления срещу човечеството", се казва в изявление на държавната информационна агенция.


Близо 7000 украински бежанци ще бъдат преместени от курортите край

Близо 7000 украински бежанци ще бъдат преместени от курортите край ...

... кризисния център, за да препотвърдя отново. Водила съм комуникация с министерствата, знаят за това. Имаме около 360 бежанци. Нямам никаква обратна връзка, никаква информация". Снимка: БНРПродължава издирването на изчезналия търговец на криптовалута Александър Алтънбашев. IT

Продължава издирването на изчезналия търговец на криптовалута Александър Алтънбашев. IT ...

... които оперират и обменят криптовалутите на хората, по-скоро могат да се оприличат като change-бюра, отколкото на борси.  Кръстев обясни, че най-популярните криптовалути са биткойн и етериум.Надежда, че България до края на настоящата година ще бъде

Надежда, че България до края на настоящата година ще бъде ...

... въпроси, сред които възстановяване на глобалното сътрудничество, възвръщане на икономическото равновесие, борба с измененията на климата, трансформация на индустрията, иновации, управление и киберсигурност и др.Можем да бъдем оптимисти за следващото десетилетие, ако вземем предвид

Можем да бъдем оптимисти за следващото десетилетие, ако вземем предвид ...

... въпроси, сред които възстановяване на глобалното сътрудничество, възвръщане на икономическото равновесие, борба с измененията на климата, трансформация на индустрията, иновации, управление и киберсигурност и др. 

Петков в Давос: В края на настоящата година България може да е независима от руския газ

Петков в Давос: В края на настоящата година България може да е независима от руския газ ...

... сред които възстановяване на глобалното сътрудничество, възвръщане на икономическото равновесие, борба с измененията на климата, трансформация на индустрията, иновации, управление и киберсигурност и др. /БГНЕСКатегории:Тагове:Парламентът прие поправките в Закона за енергията от възобновяеми източници,

Парламентът прие поправките в Закона за енергията от възобновяеми източници, ...

... но да не поставя пред изпитание електроразпределителната мрежа. Според Цончо Ганев  от "Възраждане"  предложението на Рамадан Аталай е "надграждане на лобисткия законопроект" на "Продължаваме Промяната".    


Европейската комисия обсъжда възможността за строителството на морски газопровод на

Европейската комисия обсъжда възможността за строителството на морски газопровод на ...

... отбелязва изданието и напомня, че през месец май испанския газопреносен оператор Enagas и италианската Snam подписаха меморандум за разбирателство за проучване на осъществяването на проекта.


Можем да бъдем оптимисти за следващото десетилетие, ако вземем предвид

Можем да бъдем оптимисти за следващото десетилетие, ако вземем предвид ...

... въпроси, сред които възстановяване на глобалното сътрудничество, възвръщане на икономическото равновесие, борба с измененията на климата, трансформация на индустрията, иновации, управление и киберсигурност и др.
Усилията на Европейския съюз да наложи ембарго върху руския петрол

Усилията на Европейския съюз да наложи ембарго върху руския петрол ...

... особено зависими от руския петрол, като им предоставяше удължени срокове за постепенното спиране, правителството в Будапеща остана твърдо в опозиция на санкциите срещу руската енергетика. 


Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви бяха наградени за номер 1

Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви бяха наградени за номер 1 ...

... Надявам се тази година в класацията Спортист на годината да имаме по-челно представяне, те го заслужават", коментира президентът на Българската федерация по бадминтон Володя Златев.


„Пфайзер“ каза, че ще предостави близо две дузини продукти, включително

„Пфайзер“ каза, че ще предостави близо две дузини продукти, включително ...

... всякакви отнасящи се към това санкции и закони. Този месец Световната здравна организация призова „Пфайзер“ да направи лекарствените си средства срещу КОВИД-19 по-достъпни в по-бедните страни.
Турски гражданин е обвинен за опит да изнесе незаконно през

Турски гражданин е обвинен за опит да изнесе незаконно през ...

... 540 шотландски паунда, собственост на 41-годишния стюард, разкриват от прокуратурата. Обвиняемият А.Д. е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Районна прокуратура-Хасково.


Приключи поклонението пред светите мощи на братята Кирил и Методий,

Приключи поклонението пред светите мощи на братята Кирил и Методий, ...

... обратно за Света гора, предаде днес.бг.  Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected] Ще обърнем внимание!

Руският президент Владимир Путин е претърпял успешна операция миналата седмица

Руският президент Владимир Путин е претърпял успешна операция миналата седмица ...

... мистерия. За държавния глава на Беларус Александър Лукашенко се предполага, че е един от малцината, които са запознати с истинското здравословно състояние на руския президент.

Украйна трябва да получи поредната една партида модерни западни оръжия

Украйна трябва да получи поредната една партида модерни западни оръжия ...

... Поглед Инфо и ПогледТВ, защото има опасност да ни блокират във Фейсбук заради позициите ни:Telegram канал: https://t.me/pogledYouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtubeПоканете и вашите приятели да се присъединят към тях!?На поредната среща на страните членки на БРИКС китайският външен

На поредната среща на страните членки на БРИКС китайският външен ...

... Поглед Инфо и ПогледТВ, защото има опасност да ни блокират във Фейсбук заради позициите ни:Telegram канал: https://t.me/pogledYouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtubeПоканете и вашите приятели да се присъединят към тях!?


Огромен масив от файлове, получени чрез хакване на компютрите на

Огромен масив от файлове, получени чрез хакване на компютрите на ...

... в нова фаза. Под ръководството на сегашния партиен секретар на Синдзян, Ма Синруй, регионът започва многомилиардна инициатива за стимулиране на инфраструктурното строителство и "висококачественото икономическо развитие".


Основният въпрос е какво ще се случи с финансовата система,

Основният въпрос е какво ще се случи с финансовата система, ...

... Поглед Инфо и ПогледТВ, защото има опасност да ни блокират във Фейсбук заради позициите ни:Telegram канал: https://t.me/pogledYouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtubeПоканете и вашите приятели да се присъединят към тях!?


С настъпването на по-топлите дни по рафтовете започват да се

С настъпването на по-топлите дни по рафтовете започват да се ...

... образуването на брадавици  Подпомагат здравето на сърцето  Регулират освобождаването на инсулин Лекуват кожни заболявания  Подхранват косата, богати на магнезий  Облекчават стреса  Помагат при запек.