*** София. От 10.00 часа, на полигона на Столична община в

...
***
София. От 10.00 часа, на полигона на Столична община в
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 7 април 2023 г.

***

София.
От 10.00 часа, на полигона на Столична община в кв. " Панчарево ", вицепремиерът по публичен ред и сигурност Иван Демерджиев ще участва на откриването на образованието на възпитаници за реакция при бедствия и повреди.

***
София.
От 11.00 ч. на пл. " Възраждане " (в непосредственост до Еврейския културен дом) - алегорична първа копка на паметника на юристите-спасители на българските евреи в София.

***
София.
От 11.00 ч. в зала " Тържествена " на Военна академия " Г. С. Раковски " основният изпълнителен шеф на " Български пощи " Филип Алексиев ще пусне в приложимост издание на тематика: " 110 години от основаването на Военна академия " Георги Стойков Раковски ".

***
София.
От 12.00 часа в централата на Политическа партия " Демократи за мощна България " на бул. " Витоша " 18 ще се организира конференция на обединяване " Продължаваме Промяната - Демократична България ".

***
София.
От 14.30 часа на гала в Гербовата зала на " Дондуков " 2, по случай Световния ден на здравето, президентът Румен Радев ще удостои с държавни оценки и почетния знак на президента изявени български лекари и експерти по здравни грижи.

***
София.
От 15:00 часа, пред постройката на някогашния Партиен дом, ще бъдат импортирани събраните подписи за референдума за опазване на българския лев.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в зала №5, в постройката на Община Благоевград, ще се организира кръгла маса на тематика: " Традиции, просвета и традиции на ромската общественост ".

***
Бургас.
От 9.00 часа в Конгресния център ще бъде открит народен конгрес, отдаден на STEM образованието.

***
Бургас.
От 11.00 часа в парк " Славейков " ще стартира " Ой, Лазаре, Цветница иде, Цветница и Великден и персонален ден Гергьовден " - празничен концерт с креативен работилници и базар.

***
Бургас.
От 14.00 часа в Културен дом НХК ще стартират прожекции на филми в границите на " София филм фест на брега ".

***
Бургас.
От 17.30 часа в НЧ " Пробуда 1880 " ще стартира " Цветна приказка " - Детска читалня навън и работилница за цветя.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Държавна опера - Бургас ще стартира " Зле опазеното момиче " - смешен балет в две дейности.

***
Велико Търново.
От 11.00 ч. в Зала 302 ще се организира конференция за идното спортно събитие " Търново Ултра 2023 ".

***
Враца.
От 13:30 часа в Заседателната зала на Община Враца ще се състои конференция за отчитане напредъка по план " Комплекс за възрастни и хора с увреждания в община Враца ".

***
Добрич.
От 10:00 часа в Бизнес залата на Община град Добрич, етаж 1, осведомително събитие с медиите на тематика: " Предстоящи процедури през 2023 година ".

***
Плевен.
От 11:00 часа в зала " Магнум " на Медицински университет - Плевен по традиция организира тържествения обред по дипломиране на Факултет " Обществено здраве " на 7 април - Световен ден на здравето.

***
Пловдив.
От 19:00 часа в " Петното на Роршах " - премиера на книгата " От " Ла страда " до " Часовете " - от страдащите до самостоятелните женски облици в киното ".

***
Русе.
От 10.30 часа Регионална ревизия по околната среда и водите - Русе ще бъде хазаин на среща, отдадена на Международния ден на бобрите.

***
Сливен.
От 18.30 часа Националното учебно заведение за фолклорни изкуства " Филип Кутев " ще изнесе огромен празничен концерт в зала " Сливен ".

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в Културен център " Стара Загора " ще се организира Ден на гения на СУ " Иван Вазов ".

***
От 10.00 ч. на граничните пунктове при Русе и Кардам Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) провежда ефикасни протестни дейности.

***
Шумен.
От 11:00 часа шефът на РДГ Шумен инж. Емил Гелов ще показа активността на институцията и формираните актове за нарушавания в горите, а шефът на Парка инж. Красимир Христов ще заключи дейностите, свързани със Седмицата на гората и с възобновяване на парковата инфраструктура. Можете да зададете своите въпроси.

***
Шумен.
От чиновници на ДПП " Шуменско плато " и РДГ Шумен ще създадат акция за разчистване на региона сред хотел " Стария град " и отбивката за пещера " Бисерна " /за вилата на Общината/.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР