*** София. От 10.30 часа, зала Средец на хотел София Балкан

...
***
София. От 10.30 часа, зала Средец на хотел София Балкан
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 21 март 2023 г.

***

София.
От 10.30 часа, зала " Средец " на хотел " София Балкан Палас ", президентът Румен Радев ще открие конференцията " Антикорупция и национална сигурност ". В формалното разкриване присъединяване ще вземе и министърът на правораздаването Крум Зарков.

***
София.
От 10.00 часа в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет Националният съвет за тристранно съдействие ще организира изключително съвещание.

***
София.
От 10.00 часа в новия пресклуб " Защо зимите не са това, което бяха? " доктор Симеон Матев ще показа климатичен разбор на миналия зимен сезон.

***
София.
От 11.00 ч., Мраморното предверие, в Министерство на електронното ръководство, ще се организира проява на системата по техническото обезпечаване на видеонаблюдението и видеозаснемането по член 57, алинея 1, т. 34 от Изборния кодекс.

***
София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще участва на разкриване на нова детска градина в регион " Люлин " (ул. " Полк. Никола Попов " 5).

***

София.
От 18:00 часа в Аулата на Софийски университет " Св. Климент Охридски " ще се организира избирателен спор на тематика " България и младите след 2-и април ".

***
София.
От 18.30, Зала " Резонанс " в Дома на киното - премиера на книгата на Георги Дюлгеров " Биография на моите филми - част 2 ".

***
Бургас.
От 15.00, от 16.00 и от 17.00 часа в бургаската художествена изложба " Петко Задгорски " ще бъдат излъчени три прожекции на кино лентата " Автентичен взор върху Владимир Димитров - Майстора ".

***
Бургас.
От 18.00 до 20.00 часа в Дома на писателя ще бъде намерено събитие във връзка Световния ден на поезията.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира спектакълът " Ревност ".

***
Видин.
От 11:00 часа министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще направи ревизия на пътя Видин - Ботевград в сектора сред с. Лютидол и Ботевград.

***
Добрич.
От 10:00 ч. в Новата конферентна зала (АУЛА 1) на адрес: ул. " България " №3, ет.2 ще се организира Международна бизнес конференция за разпространение на приложни проучвания, модели и положителни практики за климатоустойчиво селско стопанство в Черноморския басейн по план " Трансграничен алианс за климатоустойчиво и екологично земеделие в Черноморския басейн " (AGREEN).

***
Добрич.
От 11.00 ч. в Младежкия център - Концертна зала, ще бъде показан Детския театър " Червената шапчица " по приказката на Шарл Перо на Театър " Възраждане ".

***
Добрич.
От 18.30 ч. в Огледална зала " Нели Божкова " е концертът на Български камерен оркестър - Добрич с диригент Арто Чифчиян и концертмайстор Ирина Олшанска. Вход с билети в деня на концерта от 16:30 ч. във фоайето на Огледална зала.

***
Добрич.
От 19:00 ч. в Младежкия център - Концертна зала, ще се играе спектакъла " Последната загадка на Фреди Меркюри " на Театър " Възраждане ". Режисьор е Съни Сънински, хореография - Мила Искренова.

***
Велико Търново.
От 11:00 часа в пространството пред НЧ " Искра " ще се организира Празничен концерт на Професионален фолклорен отбор " Искра " по случай 22 март - Празника на Велико Търново.

***
Велико Търново.
От 11:00 до 16:00 часа в пространството към Паметника на Асеневци Клубът по екскурзоводство при ОДК ще организира беседи.

***
Велико Търново./Килифарево.

От 15:00 часа в библиотеката при НЧ " Напредък 1884 " стартира Седмица на поетичното четене: Насърчаване грамотността на учениците и ангажираност към поетичното творчество на Христо Ботев.

***
Велико Търново.
От 15:00 часа в РНБ " П. Р. Славейков " ще се организира награждаване на отличените участници в състезанието за детско-юношеско творчество " Моят роден град ".

***
Велико Търново.
От 19:00 часа в МДТ " Константин Кисимов " стартира " Дихание " - празничен концерт с присъединяване на Орлин Горанов.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа на площад " Велбъжд " ще се организира празничен водосвет за здравето на кюстендилци. По традиция новоизбраните Девойки " Кюстендилска пролет " ще получат знаците на града от своите предшественички.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа пред постройката на читалище " Братство " ще бъде открита орнитоложка галерия на екзотични птици.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в лесопарк " Хисарлъка " по остарял бит Девойка " Кюстендилска пролет " ще насочи привет към своите съграждани, във връзка настъпването на първия пролетен ден.

***
Мадан.
От 15:00 часа на градския площад в Мадан посрещане на пролетта с дефиле с национални носии.

***
Стара Загора.
От 13.00 часа, във връзка със Световния ден на поезията, от Туристическия информативен център ще тръгне поетична разходка по улиците на Стара Загора - безвъзмезден информативен тур.

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в Зала " Байер " Библиотека " Родина " ще показа в " Срещи с подпис " Катя Зографова и нейната книга " Фани Попова - Мутафова. Житие и страдалчество. ".

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде прожектиран кино лентата " Майка " и ще се състои среща с екипа.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще се състои танцов театър " Училище по магьосничества " на ДЮССИ " Алегра ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР