*** От 14:00 в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Силистра,

...
***
От 14:00 в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Силистра,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 12 март 2023 г.

***

От 14:00 в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Силистра, Шумен, Търговище ще се организира шествие под надпис " България - Зона на мира! ". Организатори са жители, както и от: " Български народен съвет за мир ", " Свободна и мирна България ", НСС " Св. Георги Победоносец ".

***

Бургас.

От 17.00 часа в Кукления спектакъл ще стартира празничен концерт, отдаден на интернационалния ден за отбрана правата на дамите - " Денят на дамата ".

***

Бургас.

От 18.00 ч., в залата на Областна администрация - Бургас на ул. " Цар Петър " 1, Цветана Иванова, която е един от най-ревностните почитатели и реализатори на творби на Лазар Николов, ще изнесе концерт под надпис " Пътека сред световете ".

***

Добрич.

От 10.30 ч. в офиса на ГЕРБ-Добрич ще се състои конференция, на която ще бъдат показани всички претенденти за народни представители от региона и предпочитаните политики при бъдещо ръководство на страната.

***

Чепеларе.

От 9.30 часа не престават надпреварите в к.к. Пампорово, по пътя за с. Стойките, където ще се организира конкуренцията в дисциплинираност СКИ-БЯГАНЕ (Спринт).

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Кукления спектакъл ще се състои куклен спектакъл за деца " Задави се Меца " - по Ран Босилек.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР