*** София. От 09.30 часа в хотел Милениум заместник-министърът на регионалното развитие

...
***
София.
От 09.30 часа в хотел Милениум заместник-министърът на регионалното развитие
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 16 март 2023 г.

***

София.

От 09.30 часа в хотел " Милениум " заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Десислава Георгиеваще се откриепървото съвещание на Комитета за наблюдаване на Програма " Развитие на районите " 2021-2027 година

***

София.

От 11.30 ч. ще се организира постоянен брифинг на Централната изборна комисия по отношение на идните избори за народни представители. На него ще бъдат показани мостри на хартиената бюлетина и бюлетината от машинно гласоподаване.

***

София.

От 10:00 часа в Народен спектакъл " Иван Вазов " ще се състои конференция за запознаване с план " Скритите съкровища на Народния спектакъл - цифрово налични ", финансиран по Програма " Културно предприемачество, завещание и съдействие ".

***

София.

От 11:00 часа ще се организира конференция за запознаване с план " Международно културно съдействие за експониране на театралното завещание ", финансиран по Програма " Културно предприемачество, завещание и съдействие ".

***

София.

От 12.30 часа, хотел " Вега ", Асоциацията на българските самолетни компании ще организира конференция.

***

София.

От 18.00 часа в Националния етнографски музей ще бъде открита изложбата " Дантелата в съвременността - връзка сред два континента ".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои концерт на НУМСИ " Христина Морфова " - възпитаници от класа по китара.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперния спектакъл ще бъде показана операта в пет дейности " Фауст " от Шарл Гуно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР