*** София. От 10.00 часа президентът Румен Радев свиква на първо заседание

...
***
София.
От 10.00 часа президентът Румен Радев свиква на първо заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 12 април 2023 г.

***

София.

От 10.00 часа президентът Румен Радев привиква на първо съвещание новоизбраното 49-о Народно заседание.

***

София.

От 10.30 часа в постройката на Министерство на външните работи министрите на външните работи на България и Босна и Херцеговина ще проведат среща на " четири очи ", след което ще се състоят пленарните диалози сред формалните делегации на двете страни. Двамата министри ще дадат и взаимна конференция за представителите на медиите.

***

София.

От 13.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 13:00 часа в централата на Политическа партия АБВ (улица " Врабча " 23) - конференция на " ЛЕВИЦАТА! ".

***

София.

От 11:00 часа, метростанция Сердика, конференция за показване на план за пешеходни пътеки над Министерски съвет Сердика и усъвършенствано придвижване на Ларгото.

***

София.

От 11.00 часа локално време, министърът на енергетиката Росен Христов и изпълнителният шеф на " Булгаргаз " ЕАД Деница Златева ще посетят терминал Marmara Ereglisi LNG в Република Турция.

***

София.

От 13:00 часа, в Полския институт в София, нововъведенията в полската телемедицина ще бъдат показани пред българската аудитория по време на конференция, проведена от полското посолство в София.

***

Бургас.

От 10.00 часа в кв. " Горно Езерово " следва багрилница за великденски яйца и галерия на великденски погачи и яйца, уредник е НЧ " Васил Левски 1937 ".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Държавна опера - Бургас ще стартира Великденски концерт в диригент Йордан Дафов.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Културен център " Морско казино " ще стартира лекция на тематика " Богомилство и богомили - факли и клади " във връзка 1095 години от учредяване на богомилското придвижване. Входът е свободен.

***

Бургас.

От 18.30 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще бъде показана книгата " Непал, базов лагер Еверест... Портал към Висините... " с създател Димитър Георгиев.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира " Третата дума " от Александро Касона. Постановка: Борислав Чакринов.

***

Варна.

От 12.00 часа в постройката на Варненска и Великопреславска света митрополия (площад " Св. св. Кирил и Методий " №1), Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан ще произнесе своето Пасхално обръщение, особено за електронните медии.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР