*** София. От 10.00 ч. до 11.00 ч. работниците и служителите

...
***
София. От 10.00 ч. до 11.00 ч. работниците и служителите
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 17 март 2023 г.

***

София.
От 10.00 ч. до 11.00 ч. служащите и чиновниците в Комисията за отбрана на потребителите от цялата страна ще проведат едночасова предупредителна стачка.

***
София.
От 10.30 часа " Информационно обслужване " АД ще показа програмата за компютърната обработка на данните от гласуването на 2 април 2023 година Демонстрацията ще се състои в постройката на Народното събрание, пл. " Княз Александър I " № 1, Източно крило, зала № 1.

***
София.
В Premium Coworking Space Климатичният пакт в България, провежда особено събитие - " Entrepreneurship for climate neutral future ", част от самодейността Startup Europe Week 2023.

***
София.
В изложба " Лехайм " ще се състои най-новата независима галерия " To Be Continued " на френския художник Хайм Вишел. Събитието ще показа и пърформънс на Булгар Клезмер.

***
Благоевград.
От 10.30 часа в зала " 22 септември " ще се организира Регионална среща на тематика " Актуални провокации в развиването на обществените услуги ".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в Зала №1 в постройката на Административен съд - Благоевград ще се организира отчетно заседание за показване на годишния отчет за активността на Административен съд - Благоевград за 2022 година.

***
Бургас.
От 10.00 часа пред постройката на КЗП-Бургас чиновниците провеждат ефикасен едночасов митинг с искане за увеличение на трудовите им хонорари.
***
Бургас.
От 10.00 до 12.00 часа, както и от 14.00 до 16.00 часа в Зала №2 на Съдебната палата ще се организира Форум, отдаден на нездравословното въздействие от използването на наркотични субстанции, по време на който ще вземат участие специалисти и възпитаници от бургаски учебни заведения.

***
Бургас.
От 17.30 до 20.00 часа в изложбената зала на Регионална библиотека " Пейо Яворов " ще се организира благотворителна изложба-базар - " Да сбъднем една фантазия! ", в интерес на Стефчо.
***
Бургас.
От 18.00 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще стартира " Beatкино: Късо кино с темп в Бургас ". Входът е свободен.

***
Бургас.
От 18.30 часа в Културен център " Морско казино " ще стартира продукция по пиано школата " Мюзик рум ". Входът е свободен.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще бъде показана книгата на Мадлен Алгафари "... И заживели щастливо... ". Входът е свободен.

***
Варна.
От 18.00 часа Ива Митева и Любомир Каримански ще се срещнат с браншови организации в града, а в в централната градска част и с жители.

***
Видин.
От 10:00 часа заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще взе участие в конференция във връзка със стартирането на дейностите по план " Книгите в търсене на (по)читатели " на Регионална библиотека " Михалаки Георгиев " - Видин.

***
Видин.
От 14:00 ч. Борислава Борисова и секретарят на Общината Емилиян Енчев, дружно със заместник-ръководителя на Унгарското посолство у нас Ерик Черновиц и шефа на Унгарския културен институт Сандра Мишкеди, ще поднесат венци пред паметната плоча на унгарския народен воин Лайош Кошут.

***
Велико Търново.
От 15.30 часа в Гербовата зала на Областна администрация ще бъдат наградени спечелилите от акцията за обръщение " България заслужава ".

***
Враца.
От 14:00 часа, залата на хотел " Хемус ", гр. Враца,министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев ще организира среща с регионалните шефове на Враца, Монтана и Видин, кметове на общини в Северозападна България и представители на локалния бизнес.

***
Добрич.
От 11.00 часа министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев ще даде брифинг в града. Посещението му е обвързвано със среща с кметовете на общините от региона на тематика за осигуреността на здравна помощ в района.

***
Смолян.
От 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се организира съвещание на Общинския съвет.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои вечер на гениите на Средно учебно заведение " Максим Горки ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Зала " Байер " ще бъде открита изложбата " Жената създател: думи, цветя, метафори " на арт група 10+4.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперния спектакъл ще бъде показана операта в пет дейности " Фауст " от Шарл Гуно.

***
Шумен.
От 16.00 часа на площад " Кристал " пред Паметника на починалите във войните шуменци - обред с поднасяне на венци и цветя във връзка 78 години от Дравската епопея. Слово ще произнесе подполковник Георги Наполеонов, пълководец на военното формирование 54 060.

***
Ямбол.
От 10:00 часа на площада пред постройката на Общинска администрация ще се трансформира в сцена на заниманията по програмата " Детска атлетика ", като участващите деца би трябвало да се съберат на мястото в 9:30 часа. От 12:15 часа ще бъде и награждаването на отличените деца.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР