*** СофияОт 14.00 часа на Дондуков, 2 президентът Румен Радев ще

...
***
СофияОт 14.00 часа на Дондуков, 2 президентът Румен Радев ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 30 март 2023 г.

***

София
От 14.00 часа на " Дондуков ", 2 президентът Румен Радев ще организира работна среща с представители на Национална асоциация на зърнопроизводителите.

***
София.
От 14.00 часа в постройката на Народното събрание, пл. " Княз Александър Първи " № 1, вход откъм Ларгото ще се състои постоянният брифинг на ЦИК по отношение на идните избори за народни представители, планувани за 2 април 2023 година

***
София.
От 10.00 часа ще бъде гледано делото против Орлин Гигов, някогашен водач от Министерство на вътрешните работи, обидил служител на реда, а по-рано пребил украинка.

***

София.
От 12.00 часа в зала " Средец " на хотел " София Балкан Палас " Камарата на строителите в България и в. " Строител " провеждат конференция на тематика: " Предизвикателствата и опциите в областта на строителството ". Събитието ще бъде намерено от инж. Илиян Терзиев, ръководител на УС на КСБ, арх. Иван Шишков, министър на районното развиване и благоустройството, госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община (поканена), и инж. Светослав Глосов, почетен ръководител на КСБ. Ключово изявление на конференцията ще направи госпожа Мария Габриел, еврокомисар по " Иновации, научни проучвания, просвета, обучение и юноша ".

***
София.
От 18.00 часа в хотел Hyatt Regency Sofia, зала " Васил Левски " ще се организира формалната гала по награждаване на " Инвеститор на годината " и ще бъдат отличени най-значимите капиталови планове, осъществени у нас през миналата година. На събитието ще участва министър Пулев.

***
София.
От 11.00 часа в гараж " Малашевци " на ул. " Резбарска " 11 кметът Йорданка Фандъкова и заместник-кметът Дончо Барбалов ще участват на представянето на навозакупени електробуси на акумулатори за градския превоз. Превозните средства са закупени със средства по Оперативна програма " Околна среда ". Част от тях ще подменят дизеловите рейсове по линии 23 и 100, които вършат връзка с различен тип електротранспорт-метро и трамваи.

***
София.
От 19.00 часа на площада пред НДК коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " ще закрие предизборната си акция.

***
София.
На 30 март от 14.00 часа на сцена " Дерида " Денс Център ще се организира гратис работно ателие за професионални танцови реализатори с Пабло Жиролами.

***
Благоевград.
От 11.00 в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Благоевград ще се организира конференция на партия " ИТН ".

***
Бургас.
От 11.00 часа в Областна администрация - Бургас шефът на Главна дирекция " Европейски фондове за конкурентоспособност " към Министерството на нововъведенията и растежа, Илияна Илиева, ще показа опциите за поддръжка на бизнеса със средства от Националния проект за възобновяване и резистентност и стратегиите " Конкурентоспособност и нововъведения в предприятията " и " Научни проучвания, нововъведения и цифровизация за умна промяна ".

***
Бургас.
От 15.00 часа в Das Marina Burgas, ет. 3, ще се организира събитието " FROM IT TO CYBER ", на което ще бъдат прегледани тактики за повишението на квалификацията на IT екипите и организация на мощна и надеждна киберсигурност в тази сфера.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще бъде открит " София филм фест на брега ".

***
Бургас.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира " Градска легенда ".

***
Видин./Русе/Силистра/Кардам
Продължават протестните дейности на Националната асоциация на зърнопроизводителите от 10.00 часа на граничните пунктове при Видин, Русе, Силистра и Кардам.

***
Дупница.
От 12.00 часа в ж.к. " Бистрица " ще бъде направена първа копка за построяването на храм " Свети Мина ".

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в заседателната зала на община Кюстендил ще се организира постоянно съвещание на Общинския съвет.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показан филмът " Списъкът: всичко или нищо ", 2021 година, /Австрия/, в границите на Дните на планинарското и рисково кино в Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 19.13 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показан филмът " След Антарктида ", 2021 година, /САЩ/, в границите на Дните на планинарското и рисково кино в Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 21.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показан филмът " Освободеното катерене ", 2020 година, /Франция/, в границите на Дните на планинарското и рисково кино в Стара Загора.

***
Шумен.
От 11.00 часа в залата на ДПП " Шуменско плато " в парк " Кьошковете " ще се състои среща за показване на план " Подобряване природозащитното положение на територията СИДП Директива за птиците " по Оперативна програма " Оперативна стратегия " Околна среда " 2014-2020 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР