*** София. От 10:00 часа на пл. Орлов мост Конфедерацията на независимите

...
***
София.
От 10:00 часа на пл. Орлов мост Конфедерацията на независимите
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 1 май 2023 г.

***

София.

От 10:00 часа на пл. " Орлов мост " Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България ще организира синдикална акция " За правото на сдружаване и почтени заплати! ". Ще бъде блокирано за малко придвижването в центъра на столицата в региона.

***

София.

От 11:00 часа на Лятната сцена в Борисовата градина офийската градска организация на Българска социалистическа партия провежда митинг-концерт по случай 1 май - Ден на труда и интернационалната работническа взаимност.

***

От 11:00ч на столичния пл. " Славейков " Лявото обединяване ЛЕВИЦАТА! провежда самодейност във връзка 1 май- деня на труда и левия щемпел под надпис " Справедливост за труда - Твоят труд коства повече ".

***

София.

Конфедерацията на труда " Подкрепа " провежда празнично шествие от 11.00 ч. от пл. " Света Неделя " до музей " Земята и хората ", където от 12.30 ч. стартира концерт " РОК ЗА ТРУДА ".

***

София.

***

София.

От 14:30 часа в Народното събрание парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " провежда Кръгла маса на тематика: " Съвременни провокации пред хората на труда ".

***

Бургас.

От 10.30 часа пред църквата в кв. " Долно Езерово " ще стартира празника на квартала.

***

Българово/Бургас.

От 18.00 часа на площада в града ще се организира концерт с благотворителен пъстър базар.

***

Добрич.

От 16:00 ч., в клуба на Политическа партия " Възраждане " на адрес: ул. " Кап. Димитър Списаревски " 1, в постройката на НТС, етаж 3 каб. 306 ще се организира конференция по отношение на анулираното празнично шествие за деня на българската култура и просвета и славянската книжовност 24 май от страна на Община Добрич.

***

Панагюрище.

От 20.30 часа ръководителят на Народното събрание Росен Желязков ще произнесе слово и ще взе участие в тържественото отбелязване на 147-ата годишнина от Априлското въстание в Панагюрище и в местността " Оборище ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР