*** София. От 10.00 часа в Дом 2, зала Триадица на

...
***
София. От 10.00 часа в Дом 2, зала Триадица на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 28 март 2023 г.

***

София.
От 10.00 часа в Дом 2, зала " Триадица " на резиденция " Бояна ", президентът Румен Радев ще взе участие в кръгла маса " Образованието - ключ към историческата памет, родолюбието и просветеното общество ".

***
София.
От 10.00 часа в хотел Hyatt Regency Sofia - зала " Васил Левски " 1, ще се състои конференция, проведена от Националния комитет на България в Световния енергиен съвет, и с финансовата поддръжка на АЕЦ " Козлодуй ".

***
София.
От 11.00 часа пред Министерството на здравеопазването ще се организира народен митинг на медицински сестри фелдшери, водачи на коли за спешна помощ и санитари от центровете за незабавна здравна помощ от страната поради ниските трудови хонорари, които получават медиците и незаконосъобразните уволнения в ЦСМП - София.

***
София.
От 17.00 часа ще се организира шествие на медиците, сборният пункт е паркингът на пл. " Княз Александър Батенберг ".

***
София.
От 13:00 часа в столичния регион " Нови Искър " ще се организира публична гала " Първа копка " за пускане на строителните действия по доизграждане на канализационната мрежа в град Нови Искър.

***
Бургас.
От 10.00 часа във фоайето на спортна зала " Бойчо Брънзов " ще бъде открита паметна плоча на Атанас Киров - първият българин, спечелил европейска купа по повдигане на тежести.

***
От 11:00 часа министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще инспектира свлачището преди тунел " Железница " на Автомагистрала " Струма ". Засегнатият от неподходящите геодинамични процеси сектор се намира след края на трасето за придвижване, след Благоевград, в посока София - Кулата.

***
Бургас/Малко Търново.
От 11:00 - изказване на вицепремиера по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който ще посети ГПУ-Малко Търново. Заедно с него ще бъдат заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев и шефът на Главна дирекция " Гранична полиция " основен комисар Росица Димитрова.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще стартира прожекция на кино лентата " Сянката на Караваджо ".

***
Благоевгард.
От 19:00 часа, на сцената на Музикалния спектакъл в София, ще бъде показан Концерт - театър в негова чест наименуван " Аз съм Пирин... ".

***
Велико Търново.
От 12:45 часа министърът на защитата Димитър Стоянов ще изнесе лекция в Националния боен университет (НВУ) " Васил Левски " - Велико Търново.

***
с. Слокощица.
От 10.30 часа в Екологичния-образователен център ще бъде показана взаимната акция сред Община Кюстендил и ЕКОПАК България, под наслов " Градска рециклиада ".

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в РИМ-Стара Загора ще бъде показан планът " Уча, играя, създавам в Старозагорския музей ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъдат открити Дните на планинарското и рисково кино в Стара Загора, които показват най-хубавите филми от последното издание на Международния Банско филм фест.

***
Хасково.
От 11:00 часа бюлетините и изборните бумаги за 29 МИР ще бъдат доставени в Областна администрация-Хасково.

***
От 13:00 до 14:00 ч. (българско време) в платформата Zoom Бюрото на Европейския парламент в България, дружно с бюрата на Европейския парламент в Румъния и Германия, провеждат техничски брифинг във връзка със законодателното предложение за прозрачността и таргетирането на политическото рекламиране.
***
Сливен.

От 10:00 часа ще се организира брифинг с кмета Стефан Радев и негови заместници на новата улица на парк " Юнак ", пред спортна зала " Васил Левски ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР