На прибиране към София от Бургас, при Карнобат изпреварих автомобил,

...
На прибиране към София от Бургас, при Карнобат изпреварих автомобил,
Коментари Харесай

Дете зад волана на автомобил хвърчи със 120 км/ч по АМ „Тракия“

На прибиране към София от Бургас, при Карнобат изпреварих автомобил, в който забелязах, че на седалката се вози дете. Намалих, с цел да ревизира дали това, което виждам в истина. Продължих и взех решение да взех решение да не се занимавам, само че когато видях, че автомобилът стартира да прави маневри от лявата в дясната лента и да изпреварва тирове. Намалих, снимах клипчето и се обадих на 112.

Това споделя пред bTV Свилен Иванов, който става очевидец на необикновена и извънредно безотговорна преживелица – шофьол е поставил в скута си дете и кара по Автомагистрала „ Тракия “ със 120 км/ч.

Инцидентът е станал на 18 май.

На видеото, снимано от Иванов, се вижда, че водачът и детето се движат в лявата изпреварваща лента.

“Според мен не по-малко от 20 км детето е карало автомобила, тъй като аз преследвах този автомобил. Имаше луда гонка в улиците на Карнобат. През цялото време държах връзка с дежурния от полицейското ръководство. Бащата не спираше на знак „ Стоп “, добави Иванов.

Той акцентира, че водачът е спрян от полицията, която е направила инспекция.

“Бащата е добре прочут на полицията, с отнемана брошура за алкохол два пъти, в това число и на неговата брачна половинка. Той от самото начало се опитваше да убеди служителите на реда, че не е карал със 140 км/час, а със 120, което е било обикновено. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното дете ”, сподели Иванов.

Етикети: Автомагистрала " Тракия " дете зад воланаКарнобат
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР