*** София. От 8.50 часа в северния район на летище Враждебна (ул.

...
***
София.
От 8.50 часа в северния район на летище Враждебна (ул.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 25 април 2023 г.

***

София.

От 8.50 часа в северния регион на летище Враждебна (ул. " Осма " ) министър Иван Демерджиев ще даде брифинг преди отпътуването си за Турция.

***

София.

От 10:30 часа в зала " Запад " на Народното събрание ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Политическа партия - Демократична България ще проведат лидерска среща в търсене на консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на страната и обществото в подтекста на идното връчване на първия изследователски мандат.

***

София.

От 10:00 часа в Гранд Хотел " Милениум " заместник-министъра на защитата Теодора Генчовска, началника на защитата адмирал Емил Ефтимов, контраадмирал Кирил Михайлов и адмирал Стюарт Мънч ще открият второто издание на Черноморския конгрес.

***

София.

От 10:00 часа ще се организира съвещание на КЕВР.

***

София.

От 10:30 часа в Българска телеграфна агенция Асоциацията на автомобилните производители (ААП) провежда на тематика: " Предизвикателствата пред подвижността в България. 30 години Асоциация на автомобилните производители ".

***

София.

От 11.00 часа в Българската търговско-промишлена палата министър Никола Стоянов ще открие българо-нигерийски бизнес конгрес с присъединяване на над 40 компании от двете страни.

***

София.

От 11:00 часа в Централен дом на архитекта (ул. " Кракра " №11), Зала 2, Камарата на архитектите в България (КАБ) провежда кръгла маса на тематика: Проблемите на законодателството в архитектурно-строителния бранш и облекчение на капиталовия развой.

***

София.

От 11:00 ч. в The Steps (ул. Братя Миладинови 12) - показване на отчет с фокус върху SLAPP делата против публицисти в България.

***

София.

От 11.00 часа в в партерното предверие на Софийска опера и балет ще се организира конференция, отдадена на премиерата на " Рилският пустинник ".

***

София.

От 11:30 часа в хотел " Милениум " ще се организира брифинг за медиите с присъединяване на заместник-министър Теодора Генчовска, с началника на защитата адмирал Емил Ефтимов, командира на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов и с командира на Военноморските сили на Съединени американски щати в Европа и Африка и командващ на Съюзното компонентно командване на НАТО в Неапол адмирал Стюарт Мънч.

***

София.

От 12.00 часа в зала " Средец " на хотел " София Балкан " - гала по сключване на Меморандум за съгласие за поощряване на съдействието сред Булгартрансгаз (България), Transgaz (Румъния), FGSZ (Унгария), Eustream (Словакия) и SOCAR (Азербайджан).

***

София.

От 14.00 часа Ръководството на Българска социалистическа партия ще даде конференция след съвещание на Изпълнителното бюро, на което ще разиска бюджета, препоръчан от служебния кабинет.

***

София.

От 17:00 часа в зала Ботаника на Националния природонаучен музей при Българска академия на науките (НПМ-БАН) разкриване на изложбата " Записки по българските орхдеи " с рисунки на Любен Домозетски.

***

Бургас.

От 10.00 до 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Бургас Бюрото на Европейския парламент в България провежда среща с районните медии от град Бургас и района. В брифинга ще вземат присъединяване Теодор Стойчев - началник на Бюрото на Екологичен потенциал в България и Калина Върбанова - пресаташе в Бюрото.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Дома на писателя следва вечер на поезията, отдадена на 47 години от гибелта на огромния български стихотворец Реджеб Кюпчу.

***

Бургас.

От 18.00 до 20.00 часа във Филиала на Националната художествена академия в Бургас ще се организира " Вечерен акт ".

***

Бургас.

От 18.00 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека Едвин Сугарев ще показа най-новата си книга " Сърцевина ".

***

Добрич.

От 11.30 часа, в Малката заседателна зала на общината с ръководителя на Фондация " Конрад Аденауер " в София - Норберт Бекман-Диркес, Община град Добрич провежда брифинг.

***

Силистра.

От 13.00 часа в Главиница Министерството на земеделието провежда срещи с производители от бранш " Плодове и зеленчуци ", взаимно с регионалните дирекции " Земеделие ".

***

Стара Загора.

От 12.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде открита изложбата " Образът на Дон Кихот през вековете. Издания от фонда на Националната библиотека ".

***

Стара Загора.

О 13.30 часа в зала 2 на Общинска администрация ще се състои конференция на кмета на Стара Загора Живко Тодоров и екипа му. По време на събитието ще бъдат разисквани настоящи въпроси.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои концерт на НУМСИ " Христина Морфова ".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще се състои концертът " Пълнолетие " на Вокална студия " Траяна глас " с началник и вокален възпитател Лиляна Дойчева.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в зала № 33 на Регионален исторически музей е проведена обществената лекция " Лувийската просвета - изчезналото звено на Егейската бронзова ера " на д -р Еберхард Зангер, Швейцария.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в НЧ " Климент Охридски -1858 " ще се състои концерт на Общински духов оркестър с диригент Виктор Крумов и солисти - носители на награди от състезанието " Песен от извора " на НЧ " Климент Охридски -1858 ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР