*** София. От 11.30 часа, в парк Заимов, заместник-кметът на София по

...
***
София.
От 11.30 часа, в парк Заимов, заместник-кметът на София по
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 20 април 2023 г.

***

София.

От 11.30 часа, в парк " Заимов, заместник-кметът на София по екология Десислава Билева ще ревизира дейностите по косенето на зелени площи.

***

София.

От 9.30 часа, Витоша Парк Хотел, ще се състои кръгла маса " Нови новаторски лечения, действителност и бъдеще ", проведената от Българската асоциация по хемофилия.

***

София.

От 13:00 часа в столичния регион " Банкя " ще се състои " Първа копка " по план " Изграждане на ВиК инфраструктура в Столична община ".

***

София.

От 18:30 часа в Столична библиотека ирландската писателка Джен Карсън ще показа романа си " Подпалвачите " (пл. " Славейков " 4, новата зала на трети етаж).

***

Благоевград.

От 12.00 часа кметът на Благоевград Илко Стоянов ще даде конференция по настоящи тематики, свързани с града. Срещата ще се организира в кабинет № 106.

***

Велико Търново.

От 11.00 часа в Изложбени зали " Рафаел Михайлов " ще се организира формалното разкриване на Международното ревю " Културен туризъм ".

***

Добрич.

От 10.00 часа в Голямата зала на Община град Добрич ще се организира Общинско ученическо съревнование " Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки ".

***

Добрич.

От 15.00 часа доктор Асен Меджидиев ще посети с. Свещарово и Шабла във връзка самодейността за изнесени медицински прегледи в региона.

***

Кюстендил.

От 11:00 часа, площад " Велбъжд ", поднасяне на венци и цветя във връзка 147 години от експлоадирането на Априлското въстание.

***

Пловдив.

От 12:00 часа, в постройката на Областна администрация - Пловдив, ще се организира брифинг за представители на медиите, след работна среща на министър Шишков за водоснабдяване на Пловдив и района.

***

Смолян.

От 14.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян, Общински съвет - Смолян ще организира постоянно съвещание.

***

Смолян.

От 18:00 часа в Народното читалище " Кирил Маджаров - 1866 " в смолянския квартал Устово ще се организира празничен концерт " Пъстър Великден ".

***

Шумен.

От 10.00 часа, в зала 203 на общинската администрация, зам.-кметът по обучение и просвета Найден Косев ще показа програмата и събитията, отдадени на Деня на Шумен - 11 май.

***

Шумен.

От 10.00 часа ще се организира брифинг за Деня на Шумен и на събитията, включени в празничната стратегия за седмицата от 8 до 14 май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР