*** София. От 09:00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното

...
***
София.
От 09:00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 26 април 2023 г.

***

София.

От 09:00 часа ще се организира постоянно съвещание на Народното събрание.

***

София.

От 10.00 служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 10:00 часа в постройката на Патентно ведомство на Р България ще се организира среща с медиите по случай " Световния ден на интелектуалната благосъстоятелност ".

***

София.

От 10:00 часа в пресклуб Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на тематика: Позиция на управлението на БТС, по отношение на зародили въпроси за метода и изискванията за стопанисване и ръководство на туристическите обекти, благосъстоятелност на съюза.

***

София.

От 11:00 часа Българската търговско-промишлена палата, взаимно с екипа на Посолството на Казахстан в София, провежда конференция на тематика: " Нови благоприятни условия за бизнес с Казахстан " в постройката на БТПП.

***

София.

От 12:00 до 14:00 часа в пространството пред постройката на Държавна организация " Архиви " Федерация на самостоятелните синдикати от държавното ръководство и организации (ФНСДУО) към КНСБ, нейният главен член Синдикат на архивистите, дружно със Секция " Архиви " на Национална федерация " Култура " към КТ " Подкрепа ", провеждат протестен протест под надпис " Достойно възнаграждение на труда на архивистите ".

***

София.

От 16:00 часа в " Бутик хотел Кристъл Палас " Български Атомен Форум (БУЛАТОМ) ще връчи обичайните си годишни журналистически награди за задълбочени публикации, репортажи и изявленията в българските медии за 2022 година

***

Благоевград.

От 13:30 часа в зала 5 на общината ще се организира постоянна конференция на Радослав Тасков - ръководител на Общински съвет.

***

Бургас.

От 13.00 часа в Културен център " Морско Казино ", зала " Георги Баев ", ще стартира серия от съвещания с културния бранш на Бургас посредством фокус групи, засягащи разнообразни тематични области.

***

Бургас.

От 14.00 часа в Аулата на Медицинския факултет към Университет " Проф. доктор Асен Златаров " ще се организира лекция под мотото: Съвременната медицина през погледа на биохимичната физика.

***

Бургас.

От 14.00 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще стартират Национални дни за учене през целия живот.

***

Бургас.

От 17.30 часа в горното предверие на Културен дом НХК ще бъде открита художествена галерия с произведения на турски възпитаници от Художественото учебно заведение в град Картепе.

***

Велико Търново.

От 12:00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция, отдадена на 20 години от основаването на Лайънс клубовете във Велико Търново.

***

Велико Търново.

От 13:30 часа, в библиотеката на Читалище " Надежда - 1869 " - галерия на изтъкани стенни пана, направени от рециклииран текстил. По време на събитието килимите ще бъдат дарени на няколко обществени услуги в община В. Търново.

***

Велико Търново.

От 18:00 часа в читалището в с. Беляковец ще се отбележат 10 години Център за работа с деца и младежи.

***

Видин.

От 11:00 часа в Медийния център в постройката на общинската администрация ще се организира откриваща конференция по план " Укрепване на административния потенциал в Община Видин ", който се осъществя по Оперативна програма " Развитие на човешките запаси " 2021-2027, предпочитана ос " Социално включване и равни благоприятни условия ".

***

Добрич.

От 11:00 до 16:00 часа на площад " Свобода " Община град Добрич и Център за поддръжка за личностно развиване провеждат Панорама на междинните учебни заведения.

***

Попово.

От 10:00 часа в Попово (за Търговище и Разград), Дом на културата, Министерството на земеделието провежда срещи с производители от бранш " Плодове и зеленчуци ", взаимно с регионалните дирекции " Земеделие ".

***

Смолян.

От 10:30 ч. в офиса на Областен информативен център - Смолян, на бул. " България " 12 ще се организира работна среща с представители на медиите, на която ще бъде показана настояща информация за плануваните за 2023-та година процедури по стратегиите, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено ръководство за интервала 2021 - 2027 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР