***София. От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание. ***София.

...
***София. От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание.
***София.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 22 март 2023 г.

***
София.
От 10.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***
София.
От 10:00 часа, зала " Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките, Българската академия на науките ще означи Световния ден на водата и Световния ден на метеорологията.

***
София.
От 11.00 часа, в киносалона на отдел " Пътна полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи, ул. " Лъчезар Станчев " № 4, пътни служители на реда и представители на столични мотоклубове ще оповестят детайлности по отношение на откриването на мотосезона.

***
София.
От 11.00 часа, зала № 15 " Тържествена " на Съдебната палата, ще се организира Национална конференция на тематика: " Медиацията по висящи правосъдни каузи - благоприятни условия и изгода за всички участници ".

***
София.
От 11.00 часа в зала София на Гранд Хотел София ще се състои обществено показване на 20. юбилеен брой на " Юридически барометър ".

***

София.
От 11.00 часа, Конферентната зала на Българска телеграфна агенция, Сдружение " За самостоятелна правосъдна власт " провежда конференция, на която ще показа наличието на готови от тях писма до Н.Пр. Кенет Мъртън, дипломат на Съединени американски щати в България, и членовете на Конгреса на Съединени американски щати за публичния живот у нас.

***
София.
От 18:30 часа в Музея " Борис Христов " ще бъде открита изложбата #СРЕЩИ на Петър Китанов - снимка и Илона Захариева.

***
Благоевград.
От 15:00 ч. в кафе " Бон Тон " (Учебен корпус № 1) студенти и преподаватели от Филологическия факултет ще посрещнат Първа пролет с " Традиционни български пролетни традиции ".

***
Благоевград.
В зала 114 ще се организира семинар, на който ще бъде показан инструментът Фотовойс.

***
Бургас.
В 10.00 часа във Военния клуб Дирекция " Бюро по труда " провежда среща с работодатели в областта на туризма, хотелиерството и ресторантьорството.

***
Бургас.
В 10.30 ч. в Експозиционен център " Флора " ще бъде открита интернационалната конференция " Предизвикателства, благоприятни условия и новаторски подходи за здравословна околна среда в трансграничните райони ". Събитието е в границите на план " Трансгранични райони си сътрудничат за наследник напредък ", като сътрудник от българска страна е Университет " Проф. доктор Асен Златаров ".

***
Бургас.
От 14.00 часа в Съдебната палата ще се организира привиден углавен развой " Силата на правото ", проведен от Окръжен съд - Бургас, Районен съд - Бургас и Младежки интернационален център - Бургас с присъединяване на възпитаници от бургаските учебни заведения.

***
Бургас.
От 16.30 часа в зала " Петя Дубарова " на Културен център " Морско казино " ще бъдат показани образователните стратегии по тонрежисура и виртуални студийни технологии, които ще се учат от тази есен във Филиала на Софийския университет " Св. Климент Охридски " в Бургас.

***
Бургас.
От 17.00 часа в Държавна опера - Бургас ще стартира балетът " Спящата хубавица ".

***
Бургас.
От 19.30 часа в Културен дом НХК ще стартира " Ритуали на душата " - режисура на Търговска колегия " Дюн ".

***
Велико Търново.
От 9.45 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще се включи в празничното шествие от крепостта " Царевец " до постройката на общината, където в 10.30 часа ще приветства жителите и гостите на града.

***
Видин.
От 11:00 часа в залата на Общински съвет - Видин ще се организира публично разискване на Проект на Правилник за устройството и активността на Регионален исторически музей - Видин.

***
Враца.
От 11.00 часа, Център за обществена рехабилитация и интеграция, ще се организира заключителна конференция по план: " Социално включване на лицата с психологични разстройства и с интелектуални усложнения ".

***
Добрич.
От 10:00 ч. в Новата конферентна зала (АУЛА 1) на адрес: ул. " България " №3, ет.2 ще се организира Международна бизнес конференция за разпространение на приложни проучвания, модели и положителни практики за климатоустойчиво селско стопанство в Черноморския басейн по план " Трансграничен алианс за климатоустойчиво и екологично земеделие в Черноморския басейн " (AGREEN).

***
Добрич.
От 11:30 ч. в Регионална библиотека " Дора Габе ", бранш " Работа с деца " е проведено " В царството на гатанките " - литературно утро с възпитаници на СУ " П. Р. Славейков ".

***
Добрич.
От 18:00 ч. в Огледална зала " Нели Божкова " е Пролетният концерт на Смесен хор " Добрич " при Народно читалище " Йордан Йовков - 1870 година " с диригент Николай Нейчев, на рояла Виолина Карадимова.

***
Добрич.
От 19:00 часа в Младежкия център - Концертна зала, ще се играе спектакъла " Лоши момчета " на Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " - Бургас.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се организира концерт на класа по поп и джаз пеене " Пролетни усмивки " от НУМСИ " Христина Морфова " с учител Надя Тончева.

***
Шумен.
От 10:00 часа в постройката на Съдебната палата, зала 9, ще се организира брифинг във връзка годишния доклад на Окръжна прокуратура - Шумен.

***
Шумен.

От 17:30 часа представянето на книгата " Марсов венец. Децата на Уран " на Станчо Пенчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР