*** София. От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание. ***

...
***
София. От 10.00 часа служебното правителство ще проведе редовно заседание.
***
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 5 април 2023 г.

***

София.
От 10.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***
София.
От 10:00 ч. онлайн ще се организира първата конференция на " Възраждане " след извършените парламентарни избори.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в двора на ДГ №11 " Здравец " ще се организира концерт-спектакъл в чест на Международният ден на ромите.

***
Бургас.

В 11.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " - Бургас ще се организира конференция по отношение на премиерата на спектакъла " Златната мина ".

***
Бургас.
От 12.00 часа в Заседателната зала на Общината ще се организира конференция във връзка реализацията на взаимна акция за профилактика, предварителна защита и промоция на здравето измежду жителите на Бургас.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Бургаската художествена изложба " Петко Задгорски " ще бъде показан двуезичен азбучник и галерия с наградените произведения от първо до десето възобновено издание на Национална галерия биенале " Приятели на Морето " 2004 година -2022 година

***
Бургас.
От 18.30 часа в Културен център " Морско казино " следва лекция на тематика " Госпожо проектант: Навлизането на дамите в българската архитектура ". Входът е свободен.

***
Видин.
От 11.00 часа на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция управлението на Държавен архив-Видин ще организира конференция. Ще бъде бъде показан алманах с материали от IV-та Международна научна конференция на тематика " Модернизационни трендове в стопанския и културен живот във Видинско и Тимошко (XVIII - XX век).

***
Бургас.
От 19.00 часа в Експозиционен център " Флора " следва концерт на Хасан и Ибрахим Игнатови.

***
Плиска.
От 11.00 часа в " Двора на Кирилицата " в Плиска, ще се организира следващият конкурсен ден от тазгодишното издание IV Международен юношески фестивал " Славянски звън ".

***
Сливен.
От 11.00 ч. в зала 105 ръководителят на Общинския съвет Димитър Митев ще даде нормалната си конференция във връзка постоянната сесия на локалния парламент на 6 април.

***
Сливен.
От 14.15 ч., зала 105, ще се състои среща на общинското управление с общински съветници. Темата е развиване на Индустриалния парк в град Сливен.

***
Смолян.
От 10.30 часа, в постройката на Регионална дирекция по горите - Смолян на ул. " Първи май " № 2, етаж- 2 - Заседателната зала, шефът - инж. Георги Кисьов ще даде конференция във връзка " Седмица на гората - 2023 година "

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в детския отдел на Република България " Захарий Княжески " ще бъде показан спектакъл на страстите за Детска градина " Ян Бибиян " в книжния ъгъл " Колелото на страстите ". Събитието се осъществя по план " Колелото на страстите " на Република България " Захарий Княжески " с поддръжката на Национален фонд " Култура ".

***
Чирен.
От 12.30 ч. в газовото вместилище на Чирен ще бъде подписан документ за пускане на проектирането, доставката на нужните материали и построяването на сондажи за уголемение на Чирен.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР