*** София. От 10.00 ч. служебното правителство ще проведе редовно заседание. *** София. От 11:00

...
***
София.
От 10.00 ч. служебното правителство ще проведе редовно заседание.
***
София.
От 11:00
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 март 2023 г.

***

София.

От 10.00 ч. служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 11:00 часа вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова ще организира среща с помощник-генералния шеф на ЮНЕСКО Ернесто Отоне и началника на отдел " Европа " в Центъра за международно завещание Берта Де Санкристобал, които са на публично посещаване у нас.

София.

***

От 10.00 часа в централата на КНСБ - в продължение на обичайните срещи с представители на главните политически партии, които вземат участие в идните избори за Народно заседание, ще се организира диалози с кандидат-депутати от партия " Възраждане ".

***

София.

От 11.30 ч. в Галерия " Алма Матер " на Софийския университет " Св. Климент Охридски " ще бъде показана изложбата " Българският жестов език - пълноценно другарство за всички "!

***

София.

От 13.00 ч. в наличието на кмета Йорданка Фандъкова ще стартира засаждането на първата " Гора в квартала " - самодейност за засаждане на горички в кварталите на София.

***

Бургас.

От 17.00 часа и от 19.30 часа в Културен дом НХК ще стартират предпремиерни прожекции на кино лентата " Чалга " на Мариан Вълев.

***

Бургас.

От 17.30 часа в Културен център " Морско казино " ще стартира спектакълът " С любов за мама " на Театрална школа " Детско царство към ЦПЛР- Бургас.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира спектакълът " Училище за татковци ".

***

Видин.

От 10:30 ч. в пресклуба на Българска телеграфна агенция във Видин ще бъде проведена районна конференция по план " Европа в България: Общо бъдеще ", който организацията извършва с поддръжката на Европейската комисия.

***

Кюстендил.

От 17.30 часа в читалище " Братство " ще бъде открита галерия на гоблени на кюстендилката Велина Стойнева.

***

Кюстендил.

От 18.00 часа в залата на читалище " Братство " ще бъде показан моноспектакълът " Мемоарите на един Въргал ".

***

Стара Загора.

В 10.00 часа в Конферентната зала на хотел " Верея " ще бъде открита Националната акция " Възможности за поддръжка на земеделските стопани " 2023 година

***

Стара Загора.

В 11.00 часа в параклиса " Св. Теодор Тирон " Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще означи своя 47-ми рожден ден. Ще бъде отслужен молебен за здраве. Приканват се миряните и благочестивите християни да се включат в духовната наслада.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои музикално лиричен театър на Детска театрална студия " Мила моя, мамо ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР