*** София. От 16.30 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министър-председателят Гълъб

...
***
София.
От 16.30 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министър-председателят Гълъб
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 4 април 2023 г.

***

София.

От 16.30 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министър-председателят Гълъб Донев и генералният секретар на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) Матиас Корман ще вземат участие в формалното показване на отчета " Икономически обзор на България ", направен от Организацията за икономическо сътрудничество и раз.

***

София.

От 09.00 часа в хотел " Балкан " ще се организира конференция " Замъгляване на истината - дезинформация в Югоизточна Европа ", проведена от фондация " Конрад Аденауер ".

***

Благоевград.

От 15.40 часа в двора на Трето главно учебно заведение " Димитър Талев " е планувано празненство, отдадено на ромските традиции, другарство и приемливост.

***

Бургас.

От 16.30 часа в Културния дом НХК ще стартира прожекция на кино лентата " Обезличаване " в границите на " София филм фест на брега ".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира " Актрисата ".

***

Плевен.

От 10.00 часа управлението на Окръжна прокуратура - Плевен ще показа годишен отчет на тематика " Прилагането на закона и активността на прокуратурите от района на Окръжна прокуратура - Плевен и на проверяващите органи през 2022 година. "

***

Пловдив.

От 11.45 часа президентът Румен Радев ще се срещне с представители на бизнеса в Тракия икономическа зона.

***

Пловдив.

От 14.00 часа Румен Радев ще участва на Световното състезание по фехтовка за младежи и кадети, което се организира под негов патронаж.

***

Стара Загора.

От 14.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показана книгата " 130 година българи в небето " от проф. доктор о.з. полковник Димитър Недялков и показване на филм за авиацията.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои празник, отдаден на 140 година от построяването на НУ " Димитър Благоев ".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Зала " Байер " ще бъде показана галерия на Дарина Пеева и Моника Роменска, лауреати на Национална галерия " Графичен конгрес " 2021.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Арт предверие на Радио Стара Загора премиерно ще бъде показан романът " Възлюбените " от Боян Йорданов.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперен спектакъл ще бъде показана рок операта " Исус Христос суперзвезда " от Андрю Лойд Уебър и Тим Райс на Държавна опера - Пловдив.

***

Стара Загора.

От 19.30 часа в Куклен спектакъл ще бъде показан моноспектакълът " Дърво без корен " на Илиян Марков по разкази от Николай Хайтов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР