Атлантическият съвет на България приема с недоумение решението на служебното

...
Атлантическият съвет на България приема с недоумение решението на служебното
Коментари Харесай

Атлантическият съвет на България: Приемаме с недоумение смяната на Вяра Тодева

" Атлантическият съвет на България приема с неразбиране решението на служебното държавно управление за промяната на госпожа Вяра Тодева като регионален шеф на София ". Това разгласиха на фейсбук страницата си от Атлантическия съвет на България.

" Г-жа Тодева бе единственият регионален шеф, който се осмели да изиска и да реализира демонтажа на паметника на руските окупатори. Последното нейно решение бе да се възобнови демонтажът на скандалния руски паметник и на останалите фигури, както и на високия фундамент, прославящ непознатата окупация на Родината ни. Тя постанови и свалянето от монумента на " благодарствения " надпис към руската войска от името на българския народ, който беше подигравка с българската историческа памет ", написа още в обявата.

Атлантическият съвет на България упорства новият регионален шеф господин Стефан Арсов да продължи делото на госпожа Тодева, като дефинитивно разчисти Княжеската градина до първичния тип.

" Истинската Евроатлантическа ориентировка на всяко ръководство се потвърждава не с декларативни планове, а с дейности. Премахването на руските монументи и знаци от България е деяние, което изключително остро визира ползите на Москва и петата колона тук и това е най-верният тест за всяко държавно управление дали в действителност работи за спиране на порочните съветски зависимости ", допълват от Атлантическия съвет на България.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР