Малкият син на Тони Стораро за пореден път демонстрира липса

...
Малкият син на Тони Стораро за пореден път демонстрира липса
Коментари Харесай

Емрах Стораро сгази лука, зрители беснеят: Сексуален тормоз! Може ли така да насилва момичето?

Малкият наследник на Тони Стораро за следващ път показва липса на образование и тъпчене на човешките права. Преди броени дни той и партньорката му в „ Денсинг старс “ отпаднаха от надпреварата, само че всички ще помнят това, което направи при сбогуването с формата.
Емрах Стораро се изживява като плейбой и още веднъж се опита да насили сладката танцьорка Веси, което провокира нейния яд, с останалите участници в шоуто го взеха за насмешка.
Преди няколко седмици, по време на танца си, Емрах си разреши да целуне по устата Веси и даже в анонс разкри възприятията си към нея. Това негово деяние очевидно я смути и по-късно му даде да се разбере, че не изпитва любовни усеща и желае да я почита.

Но тази седмица в Емрах още веднъж проговори животинското и Веси получи доста страсна целувка пред камерите. Леденият взор, с който подари любовните мераци на Емрах, е сладкодумен, че изпитва даже гадност от жалките опити на самозабравилия се юноша.
Участниците също не съумяха да скрият страстите си от видяното и зад тях всеки правеше разнообразни физиономии. Зад кулисите нормално Емрах е този, който всички вземат под прицел и му се подиграват, а той даже не осъзнава това. Категорични са, че мястото му изобщо не е било в шоуто и е трябвало да си тръгне много по-рано. „ Явно има огромна фамилия, която гласуваше за него. Като танцьор го видяхме, че е гола вода “, съскат в обществените мрежи.
От сътрудници на Веси разбрахме, че тя няма желание да вижда в никакъв случай повече Емрах и акко има идващ сезон на „ Денсинг старс’ много точно ще си избира колегата. „ Това момче е супер безсрамно, може ли по този начин да насилва момичето. Трябва да бъде съден за полов тормоз “, съскат недоволни фенове, предава Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР