Всички са безкрайно уморени и имат очаквания за нормално правителство

...
Всички са безкрайно уморени и имат очаквания за нормално правителство
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Кирил Петков е на всеки билборд! Кампанията на ГЕРБ е далеч по-скромна от тази на ПП

Всички са безпределно изтощени и имат упования за обикновено държавно управление с цялостен мандат. Хората чакат политиците да им вземат решение проблемите, а не да ги вършат очевидци на грозните си кавги. Това съобщи Томислав Дончев пред bTV.
АКО НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ШАРЛАТАНИ И ИЗМАМНИЦИ – 
Той съобщи, че хората всеобщо са изплашени от войната в Украйна.
„ Политиците, които употребяват способи като боязън, не им прави чест. Ако има такава догадка за изпращане на български войски, ние няма да позволим. Зад репликата: „ Ние сме за мира “, всеки би трябвало да изясни по какъв начин си го показва. Когато една страна завоюва друга, настава мир. Такъв мир ли желаеме “, попита той.
„ След всичко, което се случва, ние би трябвало да обръщаме доста повече внимание на българската войска. Трябва да разрешаваме на повече младежи непринудено да станат резервисти. Не виждам нищо неприятно в това.
Млад човек, здрав, със компетентност, да придобие военни умения и да служи на страната си, когато има потребност. Дай Боже да няма потребност “, показа Дончев.
„ Българинът е изплашен. Едно е да гледаш на тази война от Испания, Нидерландия и Португалия. Друго е да гледаш от другата страна на Черно море. Пределно близо. Помощта не е главната тематика.
Хората ме питат какво ще стане, за жалост всекидневно имам решение и рецепта, а тук не виждам очевидната формула на мира. Всички споделят, че войната би трябвало да спре, само че не виждаме технологията на мира и никой не е съумял да я открие и отново наблягам, мирът не е когато една страна завоюва друга “, уточни той.
„ Съществен въпрос е дали е допустимо партньорство с експартньорите ни. Отговорът е сложен и не бих се изказал еднопосочно. Понеже ме питате какво ми споделят хората и какви въпроси ми задават, доста пъти получавах намеци „ в никакъв случай повече такава сглобка “.
Не знам дали са били наши симпатизанти или просто хора отвратени от това “, показа Дончев.
Според него би трябвало да се откри естествена формула и политиците постоянно подценяват хората, което е неточност.
„ Това, което беше последната година, беше крива структура, напрегната, принудително и не свърши съвсем нищо “, уточни Дончев.
„ Ако се следва демократичната логичност, както и тази написана в Конституцията, първи получава късмет да образува държавно управление най-голямата политическа мощ.
Ако следваме тази логичност, министър председател би трябвало да е Борисов. Ако следваме житейската логичност, че би трябвало да ръководи най-подготвения, отново би трябвало да е Борисов “, изрично съобщи той.
Дончев съобщи, че счита, че е комплимент да се разясняват няколко души за премиерски пост от една партия, тъй като това значи, че партията има качествени карти.
„ Налага ми се да дублирам последните дни, че партньорствата в идващия парламент ще са или доста сложни, или невъзможни. Разговори за коалиция не сме водили с никого “, уточни той.
Дончев посочи, че ПП-ДБ имат доста повече билбордове в София спрямо ГЕРБ, като съгласно него съотношението сред двете партии е 1:10.
„ Аз като спра на някое кръстовище и си погледна телефона, ме е боязън Кирил Петков да не надникне от него, тъй като е на всеки билборд. Просто наблюдаване – с какъв брой разнообразни бюджети се провеждат акциите, нашите и на екс сътрудниците ни “, зачуди се Дончев.
„ Опитът от последната година ни сподели, че от това извършения няма смисъл и добавена стойност. Когато проявиш приемливост, с цел да се успокои температурата, би имало смисъл. Неуспешен опит и не виждам причина да го повтаряме “, сподели той по тематиката за бъдеща коалиция с ПП-ДБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР