*** София. От 09:00 ч. пред сградата на Щаба на Военноморските

...
***
София. От 09:00 ч. пред сградата на Щаба на Военноморските
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 6 април 2023 г.

***

София.
От 09:00 ч. пред постройката на Щаба на Военноморските сили ще се организира боен обред по посрещане на командира на Военноморските сили на Република Албания контраадмирал Аднанд Агастра.

***
София.
От 10.00 ч. в зала " Марин Дринов " на Българска академия на науките ще се организира информативен ден за показване на процедура BG-RRP-3.006 " Изграждане на нови ВЕИ за лично ползване в композиция с местни уреди за предпазване на сила в предприятията " по Националния проект за възобновяване и резистентност.

***
София.
От 11.00 часа министър-председателят Гълъб Донев, вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров и министърът на финансите Росица Велкова ще дадат брифинг, на който ще бъдат показани опциите за погашение на великденски добавки.

***
София.
От 11.00 часа в землището на с. Пауново, на територията на Държавно горско стопанство - Ихтиман, ще се организира обичайното залесяване на чиновниците на Изпълнителна организация по горите.

***
София.
От 11.00 часа ще стартира инспекция на Северната дъга с георадар (скенер). Началната точка ще бъде на разклона за разтоварище Пет могили-Юг на Северната дъга, с координати 42,7201740, 23,3956930.

***
София.
От 11.00 часа ще се състои конференция в централата на Политическа партия " Български напредък ".

***
София.
От 15.00 часа в постройката на Министерство на външните работи ще се състои брифинг на министъра на външните работи Николай Милков.

***
София.
От 15.00 часа в Дома на Европа Ще се организира конференцията " България и Румъния - евроинтеграция по сложния метод? "

***
Бургас.
От 14.00 часа в Културен дом НХК ще стартират прожекции на филми в границите на " София филм фест на брега ".

***
Бургас.
От 17.30 часа в НЧ " Пробуда 1880 " ще стартира " Раклата на баба " - детско съревнование за пролетните празници и традиции. Изложба от везма. Организатор е НЧ " Пробуда 1880 ".

***
Варна.
От 18:30 на ул. " Л. Каравелов " 1 - галерия на преподавателите по изобразително изкуство от НУИ " Добри Христов " в Градската художествена изложба.

***
Видин.
От 12.00 часа в спортна зала " Фестивална " ще се организира награждаването на участниците в Общинския стадий на Ученическите игри. Кметът доктор Цветан Ценков и зам.-кметът Борислава Борисова ще наградят спечелилите.

***
Видин.
От 13.00 часа Ценков ще поздрави и участниците и посетителите на проведената в Общински съвет-Видин " Панорама на висшето обучение ".

***
Габрово.
От 18:00 часа образният актьор Михаил Михайлов ще показа един от първите си планове - " Работата ". Посетителите могат да гледат 38-минутното видео в зала 7А на Музея на хумора и сатирата.

***
Кюстендил.
От 10.30 в Държавен списък ще бъде направено подаяние от Румен Манов.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа На Братската могила ще бъдат маркирани 82 години от бомбардировките над Кюстендил.

***
Кюстендил.
От 17.00 часа в читалище " Братство " ще бъде открит Международният фестивал - конкурс за класическа китара " Академик Марин Големинов ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои концерт на НУМСИ " Христина Морфова ".

***
Стара Загора.
От 19.30 часа в Куклен спектакъл ще се състои постановката за възрастни " Хотел ".

***
Хасково.
От 10:00 ч. ще бъде показан новият регионален шеф на Областната администрация. Министерски съвет одобри решение, с което назначи Красимир Ангелов за област Хасково.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на Общината ще има брифинг за автомобилното съревнование по планинско нанагорнище.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР