*** София. От 10:00 ч. до 16:00 ч. на Голяма поляна

...
***
София. От 10:00 ч. до 16:00 ч. на Голяма поляна
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 23 април 2022г.

***

София.

От 10:00 ч. до 16:00 ч. на Голяма поляна в Южен парк, за най-малките, на седем пункта ще бъде проведен детски уъркшоп с екологична устременост и в игрови формат.

***

София.

От 14:00 до 16:00 часа в Sofia Ring Mall ще бъдат извършени и арт работилници " UpCycle с TexCycle ", по време на които деца и подрастващи ще могат да научат повече за оползотворяването на текстила и да изработят пана и торбички от остарели облекла.

***

София.

В столицата и други градове ще се организира Поход на мира.

***

София.

От 19:30 часа на сцената на центъра за модерно изкуство " Топлоцентрала " ще се организира формалната гала за награждаването на " Рицар на книгата ".

***

Казанлък и Стара Загора ще се включат в Похода за мира.

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Куклен спектакъл ще бъде показан спектакълът за деца " Звездичко ".

***

Стара Загора.

От 14.00 часа пред Областната администрация ще се събират подписи за осъществяване на референдум за мир и суверенитет, в границите на самодейността Поход на мира.

***

Стара Загора.

От 17.30 ч. в Парк " Пети октомври " ще се организира общоградската самодейност " Хора за хората ".

***

Казанлък.

От 14.00 часа на площад " Севтополис " ще се събират подписи за осъществяване на референдум за мир и суверенитет, в границите на самодейността Поход на мира.

***

Ямбол.

От 09.00 часа в Лесопарк " Боровец " ще се организира и втората дисциплинираност, част от " Велоуикенд " - 2023, а имено " Колокрос " (СХR).

***

Ямбол.

От 11.00 часа в Музей на бойната популярност - Ямбол ще се организира военноисторическата възстановка " Унгарска пролет, 1945 ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР