*** София. От 10.00 часа в София Тех Парк, сграда Инкубатор, зала

...
***
София.
От 10.00 часа в София Тех Парк, сграда Инкубатор, зала
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 24 април 2023 г.

***

София.

От 10.00 часа в София Тех Парк, постройка Инкубатор, зала " The Venue ", президентът Румен Радев ще взе участие в формалната гала по подписването на декларация, с която България ще се причисли към Европейския алианс за акумулатори.

***

София.

От 10.00 часа в София Тех Парк министър Пулев ще взе участие в церемонията по присъединение на България към Европейския алианс за акумулатори.

***

София.

От 10.00 часа в Националния студентски дом евродепутатът Андрей Ковачев ще открие интернационален юношески тренинг курс на тематика " Пазители на европейската народна власт ".

***

София.

От 11:00 часа, в постройката на Министерството на околната среда и водите, зала " Европа ", на бул. " Княгиня Мария Луиза " №22, ще се организира конференция на министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова. На събитието ще бъде предоставена информация за мярката " За по-чист въздух! " от Програма " Околна среда " 2021-2027 година

***

София.

От 12.00 часа в зала 1 на Столичната община ще се организира конференция, на която ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев ще показа план за създаване на многофункционална спортна зала в регион Слатина.

***

София.

От 13.00 часа в Гранитната зала на Министерския съвет ще се организира конференция, в границите на която ще бъде показан първият разбор на Съвета за стопански разбори.

***

София.

От 18:00 часа в централата на Политическа партия АБВ КУЛТУРЕН САЛОН АБВ ще показа книгата на Петър Волгин " Политически неточно ".

***

Бургас.

От 16.30 часа в зала " Петя Дубарова " на КЦ " Морско казино " възпитаници от АЕГ " Гео Милев " ще показват литературно-музикалния театър " Един живот в стихове и прозаичност... ".

***

Бургас.

От 18.00 часа в Центъра за модерно изкуство и библиотека ще бъде показана книгата за деца и юноши " Баба Яга в Бургас и други истории ".

***

Велико Търново.

От 10:00 часа ще се състои съвещание на експертния екологичен съвет в Регионална инспекция за опазване на околната среда, което ще реши дали ще се изгарят боклуци в землището на близкото с. Върбовка. В 09:00 - час по-рано, се събират на митинг жителите на града и прилежащите общини срещу капиталовото предложение.

***

Пловдив.

От 11:00 часа в Ректората на Аграрния университет в града Община Брезово и Аграрен университет - Пловдив разпространяват биоземеделието в района посредством стандарт за качество на храната.

***

Русе.

От 13:00 часа в хотел " Теодора палас " Министерството на земеделието провежда срещи с производители на плодове и зеленчуци.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се организира обществена лекция " Земята, небето и подземния свят: Космология преди 3200 години " доктор Еберхард Зангер, Швейцария.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Художествена изложба ще бъде открита изложбата с акварели " Натрупано време " на Васил Чакъров.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще гостува Драматично - куклен спектакъл " Иван Димов " -Хасково със спектакъла " Роднини ".

***

Шумен.

От 14.20 часа във II ОУ " Д-р Петър Берон " -Шумен ще се организира открит урок с шестокласници на състезателя от мъжкия народен тим по баскетбол Александър Янев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР