*** София. От 09:00 часа ще се проведе Пленарно заседание в

...
***
София. От 09:00 часа ще се проведе Пленарно заседание в
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 4 май 2023 г.

***

София.
От 09:00 часа ще се организира Пленарно съвещание в Народно събрание.

***
София.
От 10:00 часа, в парк " Гео Милев ", ще бъде направена първа копка на терена, върху който ще бъде построен монумент на Георги Аспарухов - Гунди, в столичния регион " Слатина ".

***
София.
От 10:00 часа, в пресклуба на Българска телеграфна агенция, Български туристически съюз провежда конференция по отношение на новата самодейност на съюза - образования по планинарство за деца.

***
София.
От 10.00 часа в Аулата на СУ " Св. Климент Охридски " Сдружението на испаноговорещите публицисти в България (СИЖБ) и Катедра " Испанистика " в Софийския университет ще проведат конференцията " Свободата като идея в испаноезичната просвета и свободата на медиите през днешния ден ". Конференцията е под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.

***
София.
От 10:30 часа на паркинга на НИМ ръководителят на СОС Георги Георгиев, зам.-кметът на София Дончо Барбалов и общински съветници ще участват на стартирането в употреба на още 6 рейсове по линиите, обслужващи планината Витоша.

***
София.
От 11:00 часа министър Весела Лечева ще награди медалистите от Европейското състезание по битка в Загреб, Хърватия, с почетни плакети на ММС, в залата на петия етаж в министерството.

***
София.
От 11:00 часа в хотел " Анел " коалиция " ЛЕВИЦАТА! " ще организира полемика " Местните управляващи в България - положение и вероятности ".

***
Гоце Делчев.
От 18.30 часа в катедралния храм " Св. Св. Кирил и Методий " в града президентът ще участва на заупокойна молитва във връзка 120 години от гибелта на Гоце Делчев, а по-късно ще организира среща с Неврокопския митрополит Серафим в новопостроената Света Неврокопска митрополия.

***
Гоце Делчев.
От 20.00 часа на централния площад " Гоце Делчев " президентът Румен Радев ще взе участие в заря-проверка, отдадена на годишнината от гибелта на Гоце Делчев.

***
Бургас.
От 19.00 часа в клуб " Модерен спектакъл " ще бъде прожектиран премиерно късометражният филм " Нежеланият шанс " на 17-годишния Мартин Германов.

***
Русе.
От 14:00 часа в Зала 2 на " Канев център " се открива " Национална конференция по проблемите на електротранспорта за публичен транспорт с електробуси ".

***
Смолян.
От 10:00 до 16:00 часа в 101-ви алпийски полк - Смолян, ще се организира Ден на отворените порти във връзка 6 май - Ден на храбростта и празник на българската войска.

***
Смолян.
От 10.00 часа в РДПБЗН -Смолян, ул. " Петър Берон " №7 ще се организира общинско и регионално съревнование " Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки " Смолян - 2023 година

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в двора на Основно учебно заведение " Кольо Ганчев " ще се организира празник " Весел, зелен Гергьовден ", проведен от НЧ " Кольо Ганчев -1940 ", Основно учебно заведение " Кольо Ганчев " и Детска градина № 11 " Загоре ".

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен спектакъл ще бъдат маркирани 136 години от рождението на Христина Морфова с церемониален концерт на НУМСИ " Христина Морфова " по случай патронния празник на учебното заведение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР