*** София. От 9:30 ч в София Тех Парк - откриване на

...
***
София.
От 9:30 ч в София Тех Парк - откриване на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 27 март 2023 г.

***

София.

От 9:30 ч в " София Тех Парк " - разкриване на пилотното издание на Акселераторска стратегия за стартъпи в региона на селското стопанство сред страните от ЦИЕ и Китай.

***

От 10:00 часа е планувано съвещание на Пленума на Висш съдебен съвет.

***

София.

От 11:00 часа пред входа на Групово дело " Национална полиция " ще се състои брифинг на представител на Пътна полиция. Темата е обвързвана с наредбата за контролните точки на водачите на транспортни средства.

***

София.

От 11:00 часа в Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) ще се организира заключителна конференция, на която ще се показа информация за осъществяването на план, който финансира присъединяване българските МСП в редица търговски задачи по света.

***

София.

От 14.00 часа в зала " Тържествена " в Министерството на защитата министърът Димитър Стоянов и основният изпълнителен шеф на " Български пощи " Филип Алексиев ще пуснат в приложимост пощенско-филателно издание, отдадено на 110 години от Балканските войни (1912 - 1913).

***

София.

От 15:00 часа, ул. " Валери Петров " 10, министър Никола Стоянов ще открие инвестиция за 12 млн. лева в Индустриален парк " Божурище ".

***

Варна.

В Градска художествена изложба - концерт на Струнен квартет " Фрош " в границите на плана " Нова музикална сцена "

***

Добрич.

От 10:00 до 18:00 часа в Спортна зала " Добротица " в Градския парк " Св. Георги " ще се организира обичайното ревю на локални артикули, проведено от Министерството на земеделието.

***

Добрич.

В 14:00 часа в зала " Добротица " ще се организира спорен конгрес на тематика: " Мястото на традициите и обичаите в живота на локалните общности и ролята на ВОМР ", по време на който ще се обсъдят и опциите за разпространение на локалните храни. Участие в срещата ще вземат ръководителят на Управляващия орган на Програма за развиване на селските региони 2014-2020 и заместник-министър Георги Събев, представители на локалните инициативни групи и други заинтригувани лица.

***

Добрич.

От 10:30 ч. в Детска градина № 23 " Звездица " ще се състои четене с драматизация " Истории с Мечо Пух " във връзка 27 март - Ден на европейските създатели.

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в Къща музей " Гео Милев " Веселин Веселинов ще показа дебютната си стихосбирка " Кънтя като безмълвие ". С присъединяване на поетесата бард Татяна Йотова.

***

Стара Загора.

От 10.30 до 18.00 часа на всеки 15 минути във фоайето на Куклен спектакъл ще се осъществя план " Дигитално оживели кукли ". Той се завръща като непрекъсната в театъра. Достъпът до заниманието за дребни и огромни е безвъзмезден, само че с предварителна поръчка по телефона на касата на театъра - 042/ 620 - 346.

***

Стара Загора.

От 12.00 до 14.00 часа " Театър в придвижване " ще изненада пасажерите в градския превоз. Актьори от театъра ще пътуват в рейсовете, ще четат лирика, ще поддържат връзка с жителите на Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 13.00 часа в Културен център Стара Загора ще се състои " Нарисувай ми спектакъл " - конкурс и галерия на детска рисунка. Изложбата ще включва рисунки на герои и моменти от спектакли на Драматичен спектакъл " Гео Милев ".

***

Стара Загора.

От 13.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще бъде показана театрална галерия от архивите на театъра " Сцени от предишното ".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ще бъде показан спектакълът " Иконите спят " с създател и режисьор Елица Йовчева.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се състои камерен концерт с присъединяване на Стоян Буюклиев, Анастасия Алтухова, Мериам Шамс, Живко Добрев и Анна Колева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР