*** София. От 16:30 ч., в Министерството на здравеопазването (конферентна зала, ет.

...
***
София.
От 16:30 ч., в Министерството на здравеопазването (конферентна зала, ет.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 11 април 2023 г.

***

София.

От 16:30 ч., в Министерството на здравеопазването (конферентна зала, ет. 4), министрите на опазването на здравето на Република България и Република Полша доктор Асен Меджидиев и господин Адам Ниеджиелски ще дадат брифинг.

***

София.

От 10.00 часа, в Астория Гранд Хотел София (бивш хотел " Родина " ), зала " Опера 2 ", ет.R, ще се организира бизнес закуска " На фокус: застраховки Домашно имущество ".

***

София.

От 10:00 часа, зала № 4 в постройката на ул. Черковна № 90 Софийски градски съд ще гледа делото против Алберт З., упрекнат че е умъртвил татко си в Студентски град

***

София.

От 10:30 часа, конференция в Българска телеграфна агенция - Българската петролна и газова асоциация в партньорство с Министерство на вътрешните работи и Държавната организация " Безопасност на придвижването по пътищата " стартира акция под наслов " С избистрен разум зад кормилото ".

***

Враца.

От 13:00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще се организира съвещание на Ботевски учредителен комитет.

***

Добрич.

От 10:00 ч. в Бизнес залата на Община град Добрич, етаж 1, ще се организира - " Предстоящи процедури през 2023 година ".

***

Пловдив.

От 10:30 - Великденска почивка в Регионален природонаучен музей Пловдив 10-17 апри.

***

Пловдив.

От 19:00 часа, в Premium Networking Coworking, Фондация " Екатерина Каравелова " показва отчета и полемика по тематиката " Гласовете на дамите в България ".

***

Стара Загора.

От 17.30 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде открита галерия на Съюза на юристите в Стара Загора.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Къща музей " Гео Милев " Библиотека " Родина " и ИК " Жанет 45 " провеждат среща с Йорданка Белева и последния ѝ алманах с разкази " Таралежите излизат през нощта ". Ще бъде показана и книжката за деца " Баба Дрямка ".

***

Шумен.

От 10.00 часа ще се прведе брифинг в зала 203 в Общината, тематиката: ХXVII Международни детско-юношески хорови празници " Добри Войников " - Шумен ".

***

Започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните изборни комисии, взели участие в изборите за Народно заседание на 2 април.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР