Синът на пазач в училище, който беше убит при намушванията

...
Синът на пазач в училище, който беше убит при намушванията
Коментари Харесай

Намушквания в Нотингам: Синът на Иън Коутс отдава почит на „безкористния“ баща, убит заедно с двама тийнейджъри

Синът на надзирател в учебно заведение, който беше погубен при намушванията в Нотингам, отдаде респект на своя „ безвъзмезден “ татко.

65-годишният Иън Коутс умря дружно с 19-годишните Грейс и Барнаби Уебър на 13 юни предходната година. Те бяха намушкани до гибел от Валдо Калокане, 32-годишен, параноичен шизофреник, който от този момент е наказан на безсрочна болнична заповед. Средният наследник на пазача, Джеймс Коутс, в този момент разкри, че към момента написа известия на татко си и до през днешния ден - и изпрати първото си известие единствено пет дни след нещастието. В Деня на бащата той сподели на запаления рибар, че се надява да „ лови риба в мир “.

Джеймс сподели пред Mail Online: „ Това е моят метод да приказвам с него и да му кажа, че ми липсва. Ако трябваше да има задгробен живот, надявах се той да прави нещата, които му харесват. " Във съдбовния ден предходната година Джеймс сподели, че се е събудил от новина за случай в центъра на Нотингам по малкия екран за закуска. Но едвам в 15:00 часа, когато получи известие от родственик, в което се казв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР