*** София. От 18.00 ч. в х-л Балкан президентът Румен Радев ще

...
***
София.
От 18.00 ч. в х-л Балкан президентът Румен Радев ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 14 март 2023 г.

***

София.

От 18.00 ч. в хотел " Балкан " президентът Румен Радев ще връчи отличие на гала на Българскияфорум на бизнес водачите (БФБЛ), който ще разгласи спечелилите в седемте категории на Годишните награди за виновен бизнес 2023.

***

София.

От 14:00 ч. на трамвайното ухо " Братя Бъкстон Столична община и " Столичен електротранспорт " ЕАД ще показват първите доставени нови нископодови трамваи за линии № 4, 5 и 18 на Столичния градски превоз.

***

София.

От 10.00 часа, зала 1, на Съдебната палата ще се гледа мярката за неотклонение наИвет Стайкова, упрекната за убийството на баба си (актрисата Виолета Донева) през октомври 2022 година в столичния кв. " Изгрев ".

***

София.

От 8.45 ч., градинката на НДК, (от страната на бул. " Патриарх Евтимий " ) министър Весела Лечева ще взе участие в отбелязването на 500 дни преди началото на Олимпийските игри в Париж.

***

София.

От 10.00 часа в Съдебната палата ще се гледа мярката за неотклонение и на Клаудио Славчев и Николай Господинов - упрекнати за убийството на 59-годишен мъж на 1 януари 2023 година в село Гъмзово, Видинско.

***

София.

От 18:00 ч., изложба " Академия " - галерия Стенопис - заключително събитие в честването на 75-годишния празник от основаването на компетентност " Стенопис " в Националната художествена академия.

***

Бургас.

От 11.00 часа в Университет " Проф. доктор Асен Златаров " ще бъде открита нова ITлаборатория, която е ситуирана в зала 203 на Техническия лицей, до лабораториитена центъра за върхови достижения " Уните ".

***

Бургас.

От 11.00 часа в Културен център " Морско казино " следва награждаване и галерия от състезанието " Урок по история - покажи ми България ". Входът е свободен.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културен дом НХК следва премиерата на кино лентата " Солени хора "

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ще стартира спектакълът " Съвсемпроста история " с присъединяване на Тони Димитрова.

***

Стара Загора.

От 13.30 часа в зала 203 на Община Стара Загора кметът Живко Тодоров ще връчи " Почетен знак на Стара Загора " на Снежана Маринова - краевед, откривател и дълготраен шеф на Регионална библиотека " Захарий Княжески ".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Художествената изложба ще бъде открита ретроспективна галерия Георги Стефанов /1923- 1985/, отдадена на 100 - годишнината от рождението на художника.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР