Вече официално представената любовница на Веселин Маринов Веселина Пеева от

...
Вече официално представената любовница на Веселин Маринов Веселина Пеева от
Коментари Харесай

Новата на Веско Маринов опита да даде децата си на ДДС измамници!

Вече публично показаната държанка на Веселин Маринов Веселина Пеева от Добрич е направила незаконен опит да открадне двете си деца, научи HotArena.

Тайно и срещу всевъзможни законови нормативи Пеева е сменила адреса им. От Варна където те живеят с татко си, провинциалната като мислене и държание русокоска ги е записала на софийски адрес в кв. Кръстова вада. Това е станало по престъпен метод. Особено неразбиране буди и обстоятелството, че на същия адрес тя няма никаква благосъстоятелност, сподели наша инспекция в Агенцията по вписванията. На посочената улица и номер има обаче регистрирани компании, които се занимават с източване на Данък добавена стойност.

Всичко това се случва откакто преди месеци таткото на децата завоюва по безапелационен метод родителските права върху малчуганите. Съдът отсече, че държанката на Веско Маринов не е в положение да поставя ежедневни майчински грижи над наследниците й, нито да им обезпечи образование и образование. Под внимание беше взет и обстоятелството, че преди две години тя заряза децата си тъй като се гаджоса с известния артист.

За това в този момент палавата русокоска е решила да работи незаконно. Това съгласно близки до нея е станало след съвет на юриста на Маринов скандално изгонения от ТИМ преди години Иван Кръстев. 

Припомняме, че аферата сред Пеева и Маринов беше една от най - обсъжданите всемирски тематики тази година в България. Вчера артиста публично показа новата си на концерта си в НДК.

HotArena научи, че той е сложил изискване на обичаната си че не желае деца от различен мъж в дома си и по този начин тя се отказала да има каквито и да са права върху личните си отрочета.

Очаквайте извънреден репортаж от новото любовно гнездо на Веселин и Пеева с доста фотоси!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР