Повече от 500 тона хуманитарна помощ са били доставени през

...
Повече от 500 тона хуманитарна помощ са били доставени през
Коментари Харесай

Хуманитарна помощ за Газа: 500 т са доставени през плаващ кей

Повече от 500 тона филантропична помощ са били доставени през времененния плаващ пристан до Газа, оповестиха американски източници, представени пот Ройтерс.

Кеят беше издигнат от Съединените щати. Пратките започнаха да идват в петък, до момента в който Израел е подложен на възходящ световен напън да разреши повече доставки в обсадения крайбрежен анклав.

Начинът, по който е доставена тази помощ, не може да замести по-големия размер на храни и медикаменти, които могат да дойдат по суша, заяви Вашингтон. Организация на обединените нации счита, че жителите на Газа се нуждаят от храна и медикаменти в размер на 500 камиона на ден.

Вчера стана ясно, че Международният углавен съд желае заповеди за арест против Яхия Синуар и Бенямин Нетаняху за военни закононарушения и закононарушения против човечеството по отношение на   нападението от 7 октомври и войната в Газа , оповестява Си Еан Ен.

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Информацията обяви  Карим Хан , основният прокурор на Международния углавен съд.

Хан сподели, че Международния углавен съд също желае заповеди за министъра на защитата на Израел Йоав Галант, както и други двама висши водачи на Хамас - Мохамед Диаб Ибрахим ал-Масри, водач на бригадите Ал Касем и по-известен като Мохамед Деиф, и политическия водач Исмаил Ханийе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР