Винаги хората са любопитни какви деца са били известните и

...
Винаги хората са любопитни какви деца са били известните и
Коментари Харесай

Познахте ли това бебе: Сега е известен певец с влудяващ глас СНИМКИ

Винаги хората са любопитни какви деца са били известните и съумели звезди. Ето за какво когато се появят техни фотоси като дребни, всички доста се вълнуват и се пробват да видят познати черти на лицето от зрялата възраст в детското лице.
Пореден образец е и Тони Стораро. Той записва непрекъснато, всяка свободна минута е в студиото и пее това, което усеща. Инвестира не в скъпи клипове, а в песни, огромна част от които са некомерсиални, същински, човешки. Те не са основани за изкарване на пари, а с цел да радват душата.
„ В момента имам 30 записани песни, що се касае за два албума. Непосилно ми е да клипирам всички и не виждам смисъл. Затова сътворих мой личен канал в You Tube, където да ги качвам и хората да могат да ги слушат.

Последно нощес качих две песни – за майката и за бащата. Ние, изпълнителите, все пеем за обич, пък родителите, които са най-святото нещо, остават на назад във времето.

„ Моята майка “ дълго я мислих, променях текста, до момента в който най-после Мариета Ангелова не написа това, което усещам и аз го изпях. Песента не е отдадена съответно на моята майка, а на всички майки по света – да са живи и здрави “, разяснява Стораро.

И до момента в който въпреки всичко както в международната, по този начин и в българската музикална картотека могат да се намерят десетина песни, отдадени на майката, бащата е още по-пренебрегнат в това отношение.

Но Човека Глас има и подобен сингъл в канала си в You Tube. „ На тебе майко в този момент целувам ти ръка,/ само че тук за баща ще става дума в песента,/ тъй като в никакъв случай за тях не се говори…/ Татко, за тебе тази ария я написах,/ синът ти знае, че ти си същински герой… “, гласят думите, дело на Петя Радева.

Припомняме, че неотдавна Тони Стораро сграбчи вниманието на гръцките медии. Фолк артистът беше специфичен посетител на сватбата на дъщерята на Василис Карас.
Сватбеното празненство на Ирини се състоя в петък вечерта в имението й покрай Солун. Сред присъстващите бяха едни от най-големите музикални звезди на Гърция като Антонис Ремос и Никос Вертис и тийн любимецът Константинос Аргирос. Всеки от тях извърши по няколко песни, с цел да поздрави младото семейство.
Стораро беше поканен персонално от своя кумир. На сватбеното празненство той участва със брачната половинка си и двамата си синове – Фики и Емрах.

„ За мен беше чест и наслаждение да участвам на сватбата на Ирини – дъщерята на Василис Карас. Радвам се, че животът ми подари и тази опция – да се срещна с моя кумир и да се сприятелим толкоз, че персонално да ме предложения на това съкровено празненство на единствената му рожба. Поздравих младото семейство и гостите с шлагера на Карас от 1995 година “S’agapo Poli ”, а той си изиска по-късно и “Ако една звезда си ”. Гръцките медии първи качиха това видео в интернет. Сега и аз го споделям с вас, моите почитатели “ – написа артистът в обществената мрежа.

 

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР