Производителите на ваксини срещу малария призоваха агенцията на ООН за

...
Производителите на ваксини срещу малария призоваха агенцията на ООН за
Коментари Харесай

Производителите на ваксини срещу малария призовават за повече поръчки, за да намалят разходите

Производителите на ваксини против малария приканиха организацията на Организация на обединените нации за децата Unicef ​​и световния алианс за ваксини Gavi да поръчат повече от имунизациите, с цел да понижат разноските им и да укрепят историческа само че оспорена акция за битка с една от най-разрушителните заболявания в Африка.

Многостранните организации обаче предизвестиха, че увеличението на доставките няма да реши логистичните компликации, пред които е изправена първата в света акция за имунизиране против малария, която започва през януари.

Индийският серум институт, който е най-големият производител на ваксини в света и в понеделник изпрати първите си дози от имунизацията против малария R21, създадена от Оксфордския университет, съобщи, че може да създаде четири пъти повече дози от преди е поръчано от Unicef ​​и Gavi.

„ [R21] ще окаже голямо въздействие върху спасяването на живота на децата в Африка “, сподели Адар Пунавала, основен изпълнителен шеф на Serum, пред Financial Times, само че добави, че компанията губи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР