Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива. Маргарита не

...
Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива. Маргарита не
Коментари Харесай

Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива, върти няколко бизнеса наведнъж

Жената на Милко Калайджиев се оказа много работлива. Маргарита не труди на няколко места – върти комфортен фамилен хотел, наименуван гордо „ Калайджиевата къща ” в село Мезек, а от година стопанисва и настоящ кафе клуб в Свиленград, научи HotArena.
Оправната кокона е създала заведението много сполучливо и не може да се оплаче от липса на клиенти. Всеки ден през капанчето минават стотици свиленградчани, осведоми локален. Оказа се, че менюто в кръчмето е много разнообразно, като включва салати за всеки усет, предястия, сандвичи, десерти, питиета, коктейли и по този начин настоящите наргилета. Отделен въпрос е дали тютюна за наргилето е с заплатен данък, само че няма да издребняваме толкоз.

Освен заведението, Маргарита се занимава и със фамилния хотел в хасковското село Мезек, ситуирано в полите на Източните Родопи, до момента в който именитият ѝ брачният партньор е зает с близкия язовир, който преди години взе на концесия.
„ Чувал съм да споделят за мен: „ Що не си гледа пеенето, ами се занимава с бостани? ” Пеенето ми е кефът. А това, другото, е работа ”, изясни преди време Милко Калайджиев. Авторът на безконечния чалга шлагер „ Я, елате, пиленца, при батко ” има огромни проекти, свързани с водоема. Мустака желае да построи къмпинг с палатки, място за барбекюта и люлки за децата. „ Но отново с помощ от Европейски Съюз. Да им е комфортно на хората като дойдат фамилно на риба ”, мечтае артистът.

За похлупак чалга идолът отглежда и аграрни култури в земя, взета под аренда. Съвсем умерено може да се каже, че Милко е измежду най-находчивите реализатори, който не разчита единствено на сцената, с цел да прави кеш. Любимецът на публиката си докарва повече от прилични приходи, които влага в имущество, в други бизнес инициативи или къта в банката за бъдещето на децата си. Въпреки постоянното си финансово състояние и разнородни ползи, Милко е измежду най-земните артисти, постоянно се снима с хората и дава отговор на въпросите им.
Според слуховете жена му Маргарита е в основата на бизнес дейностите на чалгаджията. Сръчната брачна половинка е някогашна митничарка, само че бе уволнена през 2009 г по обвинявания в далавери. От тогава се е посветила напълно на фамилния бизнес и, явно, се оправя чудесно, написа „ Уикенд “.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР