Влак на ужасите: Спирачки са прекъснати на локомотив в Лом.

...
Влак на ужасите: Спирачки са прекъснати на локомотив в Лом.
Коментари Харесай

Влак на ужасите: Спирачки са прекъснати на локомотив в Лом

Влак на ужасите: Спирачки са прекратени на локомотив в Лом. На 1 юни незнаен причинител е прерязал пет маркуча на спирачната система на локомотив на гара Лом. Също по този начин е било счупено и предното челно дясно стъкло на машината.

Влакът е трябвало да тръгне с комбинация от пътнически вагони

от втори коловоз на железопътната гара в Лом. По знамение не се е стигнало до покруса.

„ Локомотивната бригада, която е назначена да извози първия трен за гара Брусарци, открива счупеното стъкло и прерязаните маркучи. Те са съществено прорязани. В най-лошия случай щеше да стане удар във вагоните, а влакът щеше да стане неуправляем. От моята процедура такова нещо за първи път ми се случва. Служителите на Министерство на вътрешните работи са създали оглед, който ще продължи и през днешния ден, а локомотивът ще бъде отремонтиран. В някои гари има видеонаблюдение, в план е да се слагат камери в самите локомотиви ”, изясни инж. Еленко Кирков, ПЖПТ-Мездра.

Влак на ужасите: Спирачки са прекратени на локомотив в Лом 03.06.24 09:08 Най-малко 12 души са починали при израелски въздушен удар покрай Алепо 03.06.24 08:53 Последна опция за заявяване на гласоподаване с мобилна урна за гласоподаватели с трайни увреждания 03.06.24 08:19 Горна Оряховица е под полицейска обсада 03.06.24 08:02 Служебният министър председател ще посети Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “ 03.06.24 07:56

полицейски чиновници от Районно управление-Свищов откриха трима малолетни, хвърляли камъни по трен по време на придвижване в региона на жп спирка Драгомирово.
Счупени са били четири неподвижни стъкла, едно от които панорамно. По случая било формирано досъдебно произвеждане. В резултат на извършените оперативно-издирвателни дейности били открити причинителите – три момчета на възраст 15-16 години.

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в: България, Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР