Докато някои хора имат притеснения да се появят по бански

...
Докато някои хора имат притеснения да се появят по бански
Коментари Харесай

Вера Уанг отново по бански на 74 - какви коментари предизвикаха новите й снимки

Докато някои хора имат терзания да се появят по бански на плажа, други не изпускат опция да показват форми. Разбира се, това зависи и от физическите ни дадености, само че и от метода, по който се възприемаме. И до момента в който за някои на 74 към този момент си остарял, за други, като Вера Уанг, възрастта е просто число.
 Вера Уанг е неотразима на 74 година
Когато Вера Уанг наподобява на годините на дъщерите си

Каква е тайната на дизайнерката

Модната дизайнерка нееднократно е показвала, че може към този момент да не е първа младост, само че пък се усеща ужасно в кожата си и желае всички да знаят това. А в профилите си в обществените мрежи постоянно разгласява фотоси, които провокират разнопосочни мнения.

На последните подобни Вера Уанг e с цялостен, бял бански да се излежава и любува на слънцето край басейна в имението си. Tя е с огромни слънчеви очила, с каквито постоянно я виждаме, тъй като фигурата й може да е младежка, само че не същото може да се каже за лицето й.

Когато обаче се снима отдалече и е със спусната, блестяща коса, дизайнерката умерено може да бъде объркана за млада госпожица. Няма спор, цялостното й лъчение надалеч не е като на баба и това не стопира да изумява всички.

Докато някои декларират, че тя е обърнала процеса на стареене или е разкрила тайната на безконечната младост, други се възхищават на стройните й крайници и тънка талия и сами си признават, че е време да се вземат в ръце, тъй като даже на половината от нейната възраст не наподобяват по този начин добре. Разбира се, не липсват и такива, които считат, че визията й на фотосите е артикул на първо място на филтри и стратегии за обработка. написа LAD Bibble.
 Вера Уанг на 74 и по бански
Как наподобява по бански Вера Уанг на 74

Продължаваме да гледаме и да не имаме вяра на очите си

А на въпросите какво прави, с цел да наподобява по този начин на 74 години, Вера Уанг е отговаряла нееднократно. И отговорите й още веднъж са изненада. Сред нормалните й занимания са да яде бързи храни, да пие коктейли с вода, и да прекарва доста време на слънце. Също по този начин доста обича да си поспива. Тя също по този начин счита, че работата й е това, което я държи млада и енергична.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР