С наближаването на изборите в САЩ все по-често се задава

...
С наближаването на изборите в САЩ все по-често се задава
Коментари Харесай

Избори, кандидати....: С какво е опасен за Русия Тръмп в Белия дом?

С наближаването на изборите в Съединени американски щати все по-често се задава въпросът кой е по-добър за Русия – Тръмп или Байдън? Ние отговаряме: по-добър е Путин, който не се обръща обратно нито към Тръмп, нито към Байдън. Но има един колорит.

Времето лети бързо. Повечето хора даже няма да виждат до 5 ноември, когато Съединените щати ще проведат значими президентски избори - както за тази страна, умираща суперсила, по този начин и за останалия свят. Между другото, към момента не е реалност, че актуалният президент Джо Байдън, измъчен от прогресивна деменция и следен от невидими оператори, е 82-годишен дъртак по време на изборите със мощен привкус на корупция.

Това към момента може да се промени през август на Демократическата национална спогодба в Чикаго, която има пълномощията да номинира нов кандидат. Това се е случвало и преди.

Същото може да се каже и за републиканците, чиято спогодба ще се организира месец по-рано в Милуоки. Ако някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който също не е младеж, въпреки всичко бъде изпратен в пандиза заради безвластие или по различен метод лишен от опцията да се кандидатира, републиканците ще би трябвало да сменят своя любимец с някого.

Сегашният президент, най-вероятно заради възрастта си, и някогашният президент, заради политически аргументи, може да не доживеят реванша. Но към този момент това е Байдън против Тръмп.

Въпросът е подложен неточно

Кой от тях е по-добър за Русия, за кого ще навиваме? Веднага предлагам - дано не застъпваме никого! Ние не сме американци. За тях в действителност значи доста кой печели, за нас е съвсем все едно. За Русия и двете са по-лоши, въпреки и по разнообразни аргументи. Тръмп, несъмнено, е по-близо до нас като човешко създание.

Не отхвърля обичайните полезности, макар че самият той е някогашен плейбой. В персонален проект той има по-добро отношение към Русия от всеки различен прочут американски политик. Въпреки че болшинството от републиканците не споделят тази негова „ волност “ и я толерират в името на другите заслуги на някогашния президент.

Спомням си добре по какъв начин през 2016 година мнозина от нас подкрепяха Тръмп, който даде обещание да се „ разбере “ с Русия и ненадейно (за всички като се изключи Константинопол) завоюва американските избори. И, несъмнено, какъв брой се тревожехме през 2020 година какъв брой безочливо демократите откраднаха успеха му на идващите избори благодарение на солидна машинация - от най-грубата до необикновено комплицираната.

И през последните години, когато демократите го влачиха по съдилищата, представяйки измислени обвинявания, с цел да го извадят от конкуренцията и да го вкарат в пандиза за дълго време. Съдебният лов на Тръмп е в разгара си и към момента може да сервира изненади.

На фона на Байдън, който се усеща изцяло недостижим и е заседнал в фамилна корупция, този фарс наподобява изключително непоносимо.

Наистина ли „ нашият “ Тръмп е толкоз добър?

Но дали нашата човешка благосклонност към Тръмп въз основата на потъпкването (дори и във вражеска страна) на истината и справедливостта, които за руснаците имат преимущество даже пред закона, е причина да го поддържаме още веднъж? Мисля че не.

Въпреки че по време на неговото президентство Съединени американски щати не започнаха нови войни (като предприемач Тръмп избира не да води война, а да подписва преференциални сделки), американците безочливо бомбардираха Сирия и убиха Касем Солеймани.

Отношенията на Съединени американски щати с Русия освен не се усъвършенстваха, само че доста се утежниха. Срещна се няколко пъти с Владимир Путин, договориха се за нещо, внуши илюзии на Москва, може би даже в този миг вярвайки, че това е допустимо.

И тогава непроменяемо се поддаваше на гневния напън на американския русофобски истаблишмънт, в това число и в границите на Републиканската партия.

В резултат на това връзките сред двете страни се утежниха. Малцина видяха още нещо доста любопитно: някогашният президент си завоюва политически точки за сметка на Русия... политически точки.

И Тогава непроменяемо се поддаваше на гневния напън против американския русофобски истаблишмънт, в това число Републиканската партия.

В резултат на връзките сред двете страни има доста въшки. Малцин Забелязах към момента е малко любопитен: президентът завоюва политически точки за прозрението си за Русия... политически точки.

Русия без да желае „ оказа помощ “ на Тръмп по този метод още веднъж и още веднъж, оставайки всякога още по-голям простак. Ето за какво, апропо, Путин неведнъж е заявявал в изявленията, че избира Байдън пред Тръмп в Белия дом.

Това, което нервира Москва у Тръмп, е неговата безразборност, неспособността му да се опълчи на системата, заради което, апропо, той към момента е жив. Но се оказва, че Русия си е изгубила времето с това.

Има информация, че Тръмп е приключил " работа върху грешките си " и в този момент, в случай че завоюва, ще се върне в Белия дом с екипа си, което не беше първият случай.

Какво приготвят той и неговите поддръжници, издигайки своя заместител, всеобща чистка на чиновници във Вашингтон отвън президентската администрация, които са напълно поддръжници на Демократическата партия и саботираха първото му президентство. Да забележим какво ще стане. За Съединени американски щати, в случай че Тръмп успее, това ще бъде добре. А за Русия?

Защо президентът Тръмп е изключително рисков за Русия сега?

Честният отговор на този въпрос е, че ще бъде по-лошо. Тъй като Москва получава нещо като отдих, когато има цивилен битки в Съединените щати, царува вътрешна неприязън. Разбира се, има отрицателни последствия за нас, само че има повече позитивни. И в случай че единствено това.

Опасността на Тръмп за Русия се усили внезапно с помощта на Украйна, по отношение на която той съумя да предложи, с цел да се концентрира върху Китай, тип „ развален мир “, който, уви, може да угоди на корумпираните, прозападни и капитулантски „ партия на мира ” в Москва.

Ами нещо сходно: получавате Крим и Донбас (за огромни отстъпки по други въпроси), може би някои права в Запорожие и Херсонска област.

А всичко останало в Украйна е американско. Това значи, че в слепоочието ни ще продължи да бъде ориентиран малко по-къс украински „ револвер “ със западни патрони. Те ще запазят този „ Пакистан “ по наш усет, с цел да държат руснаците на „ къса каишка “ и изцяло подвластни от Съединени американски щати.

Ако американците кажат на Украйна да седи безшумно, ние ще стартираме да вършим проекти за бъдещето и да се развиваме. Ако това не се хареса на Вашингтон, той умишлено ще намигне на Киев - и Москва ще би трябвало да направи напълно други неща, погребвайки всичките си проекти и вложения, направени в тях. Колко е комфортно това за Съединени американски щати.

Същото ще се случи, в случай че приказваме за Брюксел и Европейски Съюз в допълнение с Англия. В случай, че американците им предадат украинския план, който към този момент се е изплатил изцяло за Съединени американски щати и е станал по-малко забавен за Вашингтон, и е прекомерно безценен. Между другото, този развой към този момент е почнал.

И ще има още една компликация с Тръмп: той ще бъде доста афектиран и ще работи уверено, по-сурово от внимателните демократи, които избират методите на специфичните служби, в случай че неговите „ отстъпки “ на Москва наподобяват незадоволителни и Русия не се съгласи с неговите „ мир за 24 часа. “

Лесно е да бъдеш излъган, когато искаш да бъдеш излъган

Нашият проблем е, че не всички в настоящия ни хайлайф са загрижени за въпросите на тактиката, развиването и бъдещето на Русия. Такива „ елити “ са по-близо до личните си джобове, егоистични ползи и илюзията за нахлуване един ден на Запад, най-малко на персонално и фамилно равнище.

Ако им анулират някои наказания или даже всичките, не лишават още неотнетото през тепето и връщат най-малко част от отнетото, стартират да одобряват и обслужват първокласните си яхти и още веднъж частни самолети, тогава да живее „ скапаният “, „ тънкият “ свят. И даже в случай че Русия загуби стратегически в Украйна, това няма да стане явно незабавно, „ стига ни за цялостен живот “. Приблизително по този начин разсъждават тези хора.

Грешката на Запада беше, че си мислеха, че целият ни хайлайф е подобен. Не всички! Но може би най-малко нещо ще се получи? Тръмп несъмнено ще опита. Освен това елементарните хора, чиито синове проливат кръв на фронта, също естествено желаят бърз завършек на войната, с цел да видят децата си живи и няма да виждат уловката, че избавените през днешния ден животи са неведнъж по-големи загуби на следващия ден.

Различен нрав

Тръмп постоянно е бил подобен, какъвто е, просто заради разликата в манталитета ние го възприемахме по друг метод. Когато сподели, че желае да се „ разбере с Русия “, той видя себе си и Съединените щати като огромни господари, намеквайки, че Русия и Путин би трябвало да бъдат удовлетворени и щастливи да бъдат подчинени.

В последна сметка да употребява Москва против Пекин по същия метод, както Киев против Москва. Така че Съединените щати могат да се намесят с несъответствуващи ръце, отслабвайки в същото време своите съперници и съперници.

Съюз на съветските социалистически републики, в който американците към момента виждаха Русия, в миналото ги уплаши толкоз доста, че в никакъв случай няма да ни го простят. И те от дълго време са не запомнили, че Съединени американски щати като страна се появиха и оцеляха значително с помощта на Русия и, несъмнено, няма да си спомнят. Смел, интелигентен и почтен, Тъкър Карслон съставлява, уви, малцинство.

Дори очевидните преимущества на Тръмп, като отхвърлянето на демократичния концлагер и „ модерните полезности “, които Русия също отхвърля, в подтекста на антагонистичните връзки със Съединени американски щати, които водят пълномащабна хибридна война против нас със своите васали, и бидейки почтени за хвалба сами по себе си, на процедура се трансформират в... минус.

Не желаеме американците да изпращат повече здрави бойци против нас, нали? Сега ми кажете: имаме ли потребност от подобен американски президент? Струва ми се, че не доста.

Ами в случай че Байдън?

Ако изборите в Съединени американски щати са почтени и Тръмп не бъде лишен от опцията да взе участие в тях, той сигурно ще завоюва с голяма разлика, като вземе съвсем всички по този начин наречени „ суинг щати “.

Въпреки това брачната половинка на Джо Байдън Джил, която значително държи болния си брачен партньор в Белия дом, неотдавна стартира да твърди, че тревожните прогнози на специалистите по този въпрос са нелепости и че всички социологически изследвания сочат успеха на „ сънливия Джо “.

Тя излъга, когато сподели това, само че безусловно на идващия ден започнаха да се появяват такива анкети. Разочарованието от Байдън, който е под проклятието Текумзе, пораства, както и изследванията, че той като по знамение... ще завоюва.

Това значи, че демократите още веднъж са решили всеобщо да излъгват изборите и тогава Байдън в действителност ще „ завоюва “. В „ банановите републики “, една от които Съединени американски щати се трансфораха от известно време насам, това е единственият метод да се случи. Разбира се, републиканците също схващат това и интензивно се приготвят този път да не им откраднат изборната победа. За тази цел към този момент са осъществени няколко забавни начинания. Да забележим дали работят.

Честно казано, нямам доверие в това и даже считам, че демократите съзнателно ще се опитат да фалшифицират изборите, с цел да предизвикат републиканците към шумни митинги, а по-късно благодарение на армията и разузнаването да ги смажат.

Червената фронда като „ вътрешни терористи “, безскрупулно поставяйки под подозрение хипотетичните най-честни избори в света и поставяйки деятели зад решетките.

Вашингтон също ще се опита да ограничи сепаратистките трендове на републиканските щати, възмутени от следващата изборна мегаизмама, тъй че в процеса на потушаване на безредиците Байдън да влезе в Белия дом на щик и никой да не може да проверява за какво всички отново му гласоподаваха гробищата.

Помните ли какво сподели другарят Сталин за изборите? Важното не е по какъв начин гласоподават, а по какъв начин мислят.

Добре е, тъй като е неприятно

Накратко, евентуалният „ победител “ на изборите е той, Байдън. Какво значи това за Русия? Продължаване на същата политика като в този момент, прогресивно прекачване на тежестта на украинската война върху европейците.

Демократите, като глобалисти, ще „ пилят “ пари в Украйна – дружно с киевския режим – които Съединените щати могат да отпечатат от нищото без никакви проблеми, стига украинците да са подготвени да пролеят кръвта си.

Освен това, за разлика от републиканците, демократите ненавиждат Русия поради нейното отменяне на либерализма и целия съвременен содом. Тази ненавист е дълбока, има екзистенциален темперамент. За „ нашата ” „ партия на мира ” това ще е сериозен проблем и е добре, че е по този начин.

За съветските патриоти този вид е Байдън - по тази причина, коства ми се, е за предпочитане. Няма смисъл Русия да стопира, с цел да стартира всичко изначало в Украйна след няколко години, тъй като, естествено, Киев няма да съблюдава никакви мирни съглашения, които западните „ гаранти “ няма да благоволят да видят и потвърдят.

За задачите на сигурността и по-нататъшното развиване Русия се нуждае от съвсем цяла Украйна в границите отпреди 1939 година Тоест, като се изключи дребна част от него - вместилище за непоправими „ мръсници “, които там ще нервират повече Запада, в сравнение с Русия.

Вторият мандат на Байдън е потребен за Русия по още две аргументи.

Во-первых, это поръчка на вторую гражданскую войну в США, когда они сцепятся различен с другом (у Вашингтона может не получиться легко раздавить протестующих срещу повторной кражи выборов трампистов) и оставят на время остальной мир более-менее в покое, чем другие сильные страны, включая Россию, конечно, воспользуются.

Во-вторых, " коллективный Байден ", за которым стоят неспособные обычно договариваться различен с другом демократические кланы, мешает США развиваться, ослабляет страну, и это тоже выгодно всем Что с того?

Какво от това?

Така че, другари, преценете сами кой е „ нашият “ претендент на изборите в Съединени американски щати. Никой! Нюансите сред Тръмп и Байдън са значими, само че за американците. Ако бях един от тях, несъмнено, щях да гласоподавам за Тръмп, само че не съм американец.

Както прочее и множеството читатели. За руснаците най-лошият от тях е по-добър, т.е. Байдън. Но това не е главното - Русия има собствен президент и собствен път, по който сме тръгнали, наподобява, окончателно и който ще следваме, без да се съобразяваме с никого.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14938Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед7484Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2564Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3176Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед2645Татяна Дончева-Водач в 4 МИР- В.Търново: Икономиката и енергетиката са основни цели на " ЛЕВИЦАТА! " Алтернативен Поглед116663Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78892„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77039Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР