Работници успяха да освободят товарния кораб, който причини смъртоносното срутване

...
Работници успяха да освободят товарния кораб, който причини смъртоносното срутване
Коментари Харесай

Започна изтеглянето на товарния кораб, блъснал се в моста в Балтимор

Работници съумяха да освободят товарния транспортен съд, който аргументи смъртоносното сриване на моста  в Балтимор . Започна изтеглянето му към близкия морски терминал, което ще продължи 21 часа. 

Снимка: Reuters

Това се случва близо два месеца след случая. Дългият близо 300 метра контейнеровоз се блъсна в една от носещите колони на моста „ Франсис Скот Кий “ на 26 март.

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие  Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Падналото оборудване умъртви шестима строителни служащи и блокира речния път до най-натовареното пристанище за автомобилни колета в Съединените щати.

Според предварителните данни на следствието минути преди конфликта корабът е изгубил мощ, откакто електрическото зареждане е спряло няколко пъти.

Снимка: Reuters

Малко след 6 ч. тази заран корабът е изведен във вода и е почнал да се движи. Той потегли и спря няколко пъти, след което постепенно се отдалечи от мястото на сриването.

Длъжностните лица обявиха, че по време на пътуването от към 4 км контейнеровозът ще се движи с към 1 км/ч, което е дребна част от скоростта, с която се е движил, когато е изгубил мощ и се е разрушил в моста. Няколко влекача съпровождат Dali по пътя му към морския терминал.

Снимка: Reuters

 

Длъжностните лица обявиха, че възнамеряват да разтоварят контейнерите на кораба и да извършат някои краткосрочни поправки, до момента в който той е на док в Балтимор. До края на месеца се чака блокираният канал да бъде разчистен от отломките.

Снимка: Reuters

Екипажите направиха следен гърмеж на 13 май, с цел да разрушат най-големия останал сектор на срутения мост.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР