Тя публикува искрено признание в своя профил в Instagram Маги

...
Тя публикува искрено признание в своя профил в Instagram Маги
Коментари Харесай

Магдалена след Ергенът: Проблемът не е в мен

Тя разгласява откровено самопризнание в своя профил в Instagram
Маги и Надежда бяха „ изоставени пред олтара “ и унизени пред очите на цяла България. Тъй мечтаният от тях Алек нямаше смелостта да се появи и да им каже очи в очи, че не избира нито една, просто бе записал видео послание към тях.

Маги разгласява откровено самопризнание и още веднъж потвърди какъв брой нежна и сензитивна е:

„ Влюбената жена е подготвена да ѝ се разбие сърцето, само че да стои до последно!
Когато бях по-малка събирах картинки от дъвки, които се споделяха Love is… Всяка опаковка криеше сладка рисунка на момче и момиче, които се изясняват в обич. В горната част пишеше “Love is… ”, а надолу продължаваше с доста малко пояснение какво е любовта. Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи.

Голямата обич, която съгласно този комикс беше “Да споделяте пица пред тв приемника ”, “Да те разсънва със закуска в леглото ”, “Да те целуне, когато минимум очакваш ” и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии мемоари. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти стопира дъхът. И започнах да я диря, тъй като тези картинки ми дадоха религия. Тя е там някъде и е допустима!
С времето забравих за картинките, вярата се сви, а любовта все не идваше. Истината е, че от години съм сама, само че когато най-хубавата ми другарка ме записа за Ергенът, първата ми реакция беше да не отида на кастинга. Обаче по-късно си споделих - Може би “Любовта е… да направиш първата крачка. ”
И се гмурнах в едно премеждие, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и проучих още веднъж и още веднъж всяка обстановка, всеки взор, дума и деяние. Знаейки какъв е краят.

Тогава бях сигурна, че казусът е в мен, тъй като за следващ път любовта не пристигна. Стоях там до последно.
Стоях и пред тв приемника до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа в този момент - Проблемът не е в мен.
Затварям тази страница от живота си с обичан откъс от рисуваната поредност:
“Love is… worth the wait ”
Момичета, не се отхвърляйте! Аз няма да го направя.
Прегръщам ви! “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР