Народната певица стана майка за трети път на 50 години.

...
Народната певица стана майка за трети път на 50 години.
Коментари Харесай

След семеен ад, насилие, тормоз и изневери: Росица Пейчева стана майка на 50 години


Народната певица стана майка за трети път на 50 години. Звездата от Пайнер роди момченце, което с баща му Николай кръстиха Георги, написа Минаха години. Щастливата вест заяви самата певица: „ Няма по-велико благополучие! Днес, 14 май, с моя брачен партньор Ники станахме родители на едно прелестно момченце! Да ни е живо и крепко, и с доста шанс! Благодаря на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас! “

Пейчева има две пораснали деца – момче и момиче, от първия си брак. Тя се развежда след дълъг фамилен живот, който за нея бил пъкъл. Преди към 4 години Росица среща сродната си душа в лицето на настощия си брачен партньор. През февруари, когато към този момент е в напреднала бременност, националната певица се осмели да опише за премеждията по време на предходния си брак.  Тя търпяла цели 22 години принуждение, тормоз и изневери от първия си брачен партньор.

Росица показа изповедта си, като първо посочи, че очаквала отрицателни и несправедливи мнения, откакто съобщила, че чака трето дете. За нея тази бременност била доста друга от предходните две.

Първият пестник в живота ми не бе нито от мама, нито от баща, а от бащата на децата ми, и то тъкмо в 5-ия месец на първата ми бременност … Ще кажат някои: Ами заслужила си го е. След вечеря измих чиниите, седнах, тъй като натрупвах албумин в краката, само че не бях забърсала масата. Това беше мотивът, за това беше заслуженото. Излишно е да споделям, израснала в прелестно семейство, без принуждение и сходни обстановки, каква рана зейна в душата ми… С почтено творение на сърце в корема ми къде да отида? Да се оплача? На кого? На родителите ми, които не бяха ок с брака ми. Че бях следващата трета брачна половинка? “, изля Росица Пейчева душата си.

Тя се поддала на младостта си. Когато се омъжила за първия си брачен партньор, музикант, Росица била на 19 години. „ Наивница “, както се дефинира, и „ съжалителна към предлагащата й се тогава обич “. В началото извинявала държанието на брачна половинка си с предходния му опит в първите му два брака.

„ Този пестник продължи да се случва 22 години, и освен той. Нито аз, нито рожбичките ми гъкнаха някъде, тъй като, за огромно страдание, имаше и за тях “, показа певицата.

През годините се случвало тези от околните й, които знаели какво се случва в дома й, да я попитат за какво търпи. Росица им отвръщала, че не схващат майчиното сърце и същина, болката от въпроса на невръстното дете: „ Мамо, къде е тати? “. Комшиите чували всичко, досещали се какво се случва зад стените на дома на Росица Пейчева, само че никой не се намесил.

„ Мълчах, търпях. Банята беше моето усамотение. За мен тогава нямаше други други възможности. Не съществуваха различен живот, друга кариера, камо ли мъж “, показа тя. Спасението й било да учи и работи.

Певицата, която е приключила Националното музикално учебно заведение за фолклорни изкуства в Широка лъка, се дипломира в Академията за музикално танцово и изобразително изкуство в Пловдив, а през 2009 година пази и магистратура по арт-мениджмънт. Работела на четири места – преподавател в гимназията, зад касата на фамилната книжарница, в читалището вечер, занимавайки се с децата, които пеят, и с оркестъра, с който пеела по това време . В същото време Росица била и студентка, готвеща се за изпити, майка, брачна половинка и стопанка. „ Явно съм била доста мощна и да работя, и да изучавам, и да се грижа за дом, семейство, дечицата ми, моето избавление “, сподели тя.

Съжалява, че е търпяла, тъй като й домъчнява за самата нея какво е претърпяла. В същото време регистрира, че децата й са имали двама родители. „ 8 години след даден правосъден бракоразвод, продължих да пребивавам с бащата на децата ми и настъпилия миг на осъзнаване – освен за мен, а и поддръжката от децата ми, и на тях им беше писнало към този момент, само че много по-големи, на години, не желая да продължа така… Няколко години, къде имаше извинения, къде, че ще има смяна и аз му давах късмет, и последвалата покруса. Жесток нарцисизъм, и както сподели мой сътрудник – от огромен ергенлък … Любовта не се задържа по този начин! Живееща в огромен боязън през цялото време и детските години на децата ми, заплашвайки ни още тогава, манипулирайки ни, че ще се хвърли с колата, или друга кончина ще направи на живота си, с цел да сме под неговото „ Каквото кажа АЗ “, показа Росица Пейчева.  

Тя призна още за изневерите на първия си брачен партньор. Знаела за тях. Изтърпяла ги. Години след формалния им бракоразвод минувач в пловдивски парк открива първия й мъж обесен. Не оставил предсмъртно писмо. Когато служителите на реда се свързват с някогашната му жена, тя изпада в потрес. Успява единствено да промълви, че имал проблеми с алкохола.

Днес е щастлива в любовта. За втория си брачен партньор Николай споделя, че й е сродна душа. През 2020 година той я изненада с годежен пръстен. Радват се на благополучие и естетика, а към този момент и на плода на любовта си – сина си Георги.

Певицата забременяла с него непланирано, само че нито за момент не се замислила дали да се откаже. Наскоро Росица призна, че в действителност тази бременност не е планувана и първоначално е имала съмнения дали да задържи бебето. Но съгласно нея има неща, които се случват по този начин, както ги е решила доста по-голяма мощ от нас.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР