Левски води усилени преговори с шведския футболист Джонатан Морсей. Ако

...
Левски води усилени преговори с шведския футболист Джонатан Морсей. Ако
Коментари Харесай

Искан от Мъри се пробва да изнудва Левски за пари

Левски води усилени договаряния с шведския футболист Джонатан Морсей. Ако диалозите сред двете страни приключат сполучливо, той ще подпише със сините. 24-годишният футболист за последно е играл в гръцкия Панетоликос. Той може да работи както като ляво, по този начин и като дясно крило. През миналия сезон е бил на терена в 28 дуела, в които е съумял да осъществя две попадения.

Морсей е прекратил контракта си с гръцкия отбор и сега е свободен сътрудник. Единствената спънка, която съществува в договарянията, е, че крилото желае по-висока заплата, в сравнение с му оферират на " Герена ", оповестява " Тема спорт ".

Шефовете на столичани са безапелационни, че няма да правят отстъпка от препоръчаната сума и се чака окончателният отговор от играча. В идващите дни ще стане ясно дали 24-годишният футболист ще се трансформира в следващото ново попълнение на сините.

До момента Левски показа Ивелин Попов и Анте Блажевич, а е на път да подпише и с нидерландския халф Делано Вианело. Очаква се той да дойде на " Герена " от Спарта Ротердам със свободен трансфер.

Морсей е младеж на шведския Сундсвал, с който подписва и първи професионален контракт. След това играе чартърен в Браге, а през 2020 година минава в Киево, само че в отбора от Верона играе единствено в Серия Б. На идната година е преотстъпен на Динамо Букурещ.

Джонатан Морсей е с корени от Сиера Леоне и играе за този народен тим. Той дебютира при загубата с 0:3 от Того в контрола, която се игра на 24 март 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР