Тази статия е версия на място на нашия бюлетин Cryptofinance.

...
Тази статия е версия на място на нашия бюлетин Cryptofinance.
Коментари Харесай

Cryptofinance: преследване на AI мечта

Тази публикация е версия на място на нашия бюлетин Cryptofinance. Премиум клиентите могат да се записват тук, с цел да получават бюлетина всяка седмица. Стандартните клиенти могат да надстроят до Premium тук или да прегледат всички бюлетини на FT

Здравейте и добре пристигнали в бюлетина на FT Cryptofinance. Тази седмица ще разгледаме рядко обединение в промишлеността.

Всички сме чували за обединение сред компании, само че какво ще кажете за обединение на криптовалути? Подобно на корпоративния си братовчед, такава договорка идва с привлекателно звучаща история за евентуалните изгоди, само че носи доста опасности.

Въпросната договорка с цифрови активи е амбициозна трипосочна композиция от токени за приложение платформа Fetch.ai, снабдител на модели за изкуствен интелект SingularityNet и снабдител на данни Ocean Protocol.

Заедно те ще образуват токена на Artificial Superintelligence Alliance (ASI) и неговата пазарна капитализация от $6 милиарда ще го катапултира в топ 20 на най-големите криптовалути....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР