Една собственичка на жилище сподели как е настроена да спести

...
Една собственичка на жилище сподели как е настроена да спести
Коментари Харесай

„Ще спестя £10 000 от моята ипотека и ще я изплатя почти 15 години по-рано с този хак`

Една собственичка на жилище показа по какъв начин е настроена да спести £10 000 от ипотечните си заплащания и може да го изплати съвсем 15 години по-рано от плануваното.

38-годишната Катрин Коупман от северен Норфолк има непогасена ипотека върху къщата си с три спални, откакто изкупи някогашния си сътрудник през 2020 година По това време майката на две деца дължеше £67 000, тъй че тя реши да потърси способи да помогне и евентуално да понижи разноските си за ипотека в дълготраен проект.

Кейти откри ипотечното приложение Sprive през август 2023 година Sprive е приложение, което употребява AI, с цел да заделя пари въз основа на нечии разноски, с цел да му помогне да надплати ипотеката си, когато е допустимо. По-конкретно, той употребява две функционалности, първата е Пазарувайте със Sprive, която разрешава на потребителите да печелят пари, като вършат естественото си всекидневно извършване на покупки. Втората е нова функционалност, която преди малко започва, наречена Sprive Surveys, която разрешава на потребителите да печелят пари, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР