Емили Блънт изрази недоволството си от мъжкарските женски роли, които

...
Емили Блънт изрази недоволството си от мъжкарските женски роли, които
Коментари Харесай

Емили Блънт изрази недоволство от мъжкарските женски роли на Холивуд

Емили Блънт изрази недоволството си от " мъжкарските женски функции ", които се пишат в сюжетите за актьорите. Тя показа това в изявление за английския вестник „ The Telegraph “, представен от БГНЕС. По време на изявлението Емили описа за желанията си към героини, които " крият загадка ".

Когато отвори сюжет и прочете фразата " мощни женски основни функции ", Емили Блънт " незабавно се отегчава " и споделя, че тези героини постоянно са " философски " и че доста време прекарват в това да се държат " необикновено твърдо " - нещо, на което тя не е огромен почитател. Тя сподели, че избира да изиграе персонаж, който е спокоен извън, само че мощен от вътрешната страна, като да вземем за пример героинята ѝ Корнелия Лок в " Англичанинът ". Емили Блънт съобщи, че героинята ѝ е " почтена, без да е наивна ", което е цялостна диаметралност на тези персонажи, които се считат за " мощни женски основни функции ", което е и една от аргументите, заради които тя чака с неспокойствие да изиграе този нов персонаж. Премиерата на " Англичанинът " в Amazon бе на 11 ноември, тъй че не забравяйте да го изгледате и да си съставите лично мнение за Корнелия на Емили Блънт.

Това не е първият път, в който Емили Блънт отваря дума за възгледите си във връзка с холивудските упования, които дамите би трябвало да следват. В изявление, обещано преди няколко години по време на присъединяване ѝ в " Jungle Cruise ", Емили показа, че съгласно нея времената се трансформират и вместо да се чака от дамите да носят токчета по време на всичките си изяви, би трябвало да им се разреши да носят равни обувки. Тя също по този начин загатна, че да имаш въздействащ тоалет е допустимо както в прилепващ отбор, по този начин и в подобен с по-големи размери.

Актрисата от " Дяволът носи Прада " е изиграла също разнообразни мощни женски функции и несъмнено има личен взор върху тях. По време на изявленията обаче тя постоянно е изразявала възхищението си от поддържащите функции, като да вземем за пример Емили в " Дяволът носи Прада ", и даже би обмислила да поеме тази роля още веднъж. До този миг обаче тя е единствената, която е повдигнала концепцията за продължение на хитовия филм. Ан Хатауей и Мерил Стрийп имат разнообразни планове и не са проявявали интерес към подобен план.

Въпреки че Емили е отказала разнообразни планове, тя несъмнено не се оплаква от липса на работа, с изключение на ролята си в " Англичанинът ". Предстои ѝ да се снима в рестартирането на кино лентата „ The Fall Guy “, дружно с Райън Гослинг. Очаква се филмът да излезе на екран през март 2024 година и за него не е оповестена доста информация. За по-младата публика през днешния ден този филм от 70-те години на предишния век може би въобще не е прекомерно прочут, само че знайте, че се чака филмът да бъде цялостен с екшън и каскади, тъй че бъдете в течение за повече информация, в случай че желаете да го гледате!

Емили Блънт ще взе участие и в продължението на " Круиз в джунглата ", което се чака да излезе през 2023 година, тъй че въпреки и да се радва на по-малки функции, тя несъмнено е заета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР