Всичко, което се прави е защото ГЕРБ изпитват панически страх

...
Всичко, което се прави е защото ГЕРБ изпитват панически страх
Коментари Харесай

Иванов: ГЕРБ изпитват панически страх да не загубят местните избори

„ Всичко, което се прави е тъй като ГЕРБ изпитват под паника боязън от това, че ще изгубят локалните избори от „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “, сподели депутатът Йордан Иванов от „ Демократична България “ в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

„ ГЕРБ стават все по-арогантни в съюза си с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия “, бе безапелационен той.

Иванов съобщи, че ще се върнат в залата тогава, когато изборния кодекс влезе още веднъж в зала и добави, че това зависи от така наречен „ хартиена коалиция “ - ГЕРБ,БСП и Движение за права и свободи.

Връщането на хартиената бюлетина е връщане на всички порочни практики, анулира се машинното гласоподаване, с което закупените за 80 млн.лв. машини стават принтери за бюлетини, сподели Иванов.

„ Ще си разреша в пленарен ден от трибуната на Народното събрание да пусна видеозаписа на това по какъв начин водача на ГЕРБ в Пловдив дава инструкции към структурите си да се вършат невалидни бюлетини. Това се случи преди няколко години и хората би трябвало да го чуят отново. Това дава отговор на всичко, което се случи тази нощ “, сподели депутатът.

Иванов сподели, че друго притеснително е нараствания брой заявки за откриване на секции в чужбина - от 40 на 100. Това загражда изборното право на българите в чужбина, сподели той.

Българска социалистическа партия позволяват неточност като считат, че връщането на хартиената бюлетина ще им помогне, сподели политикът.

Депутатът изясни, че в случай че има подозрение в истинността на машинното гласоподаване, то най-малко в една от 12 000 секции в страната щеше да има разминаване сред броя разписки и машинен протокол, а такова разминаване няма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР