Италианският премиер Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че

...
Италианският премиер Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че
Коментари Харесай

Скандал с дъщерята на италианската премиерка

Италианският министър председател Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че медии в Италия се занимаваха интензивно тези дни с това, че тя е взела и щерка си Джиневра на срещата на върха на Г-20 в курорта Нуса Дуа на остров Бали, в Индонезия, предадоха АНСА и РАИ Нюз, заяви Българска телеграфна агенция.

Темата за това, че 6-годишната Джиневра дружно с бавачката си съпровождат Мелони за форума на високо ниво засенчи в някои италиански медии даже самото присъединяване на премиерката на Г-20. Но тя също по този начин породи оживени диспути дали е редно Мелони да взима и детето си на такова служебно пътешестване. В пост в акаунта си във Facebook Мелони написа: " Докато се прибирам след два дни на непрестанна работа, с цел да показва допустимо най-добре Италия на Г-20 на остров Бали, попадам в един немислим спор дали е вярно или не да взимам щерка си с мен, до момента в който не присъствам за четири дни ".

После тя добави, че би желала да попита тези, които дискутират тематиката дали въобще това е въпрос, който ги визира. А след това дава отговор, че съгласно нея не е. " Имам правото да бъда майка по метод, по който мисля, че най-хубав, и мисля, че имам правото да върша всичко допустимо за тази нация, без това да лишава Джиневра от майка ", съобщи Мелони. " Надявам се, че този отговор ви е задоволителен, с цел да започнете да се занимавате с въпроси, които ви касаят, а не с такива, по които сте незадълбочено способени ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР